Oldal frissítése

Vélemények: Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI - Konyhai robotgép
Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 07., változat: Kenwood KM Titanium Chef Baker KVC85.594SI
Hitelesített vásárlás
Egy nagy dobozt hoz haza, igazán nagyot, mert minden tartozék külön-külön egy másik dobozban van, és mindegyiknek saját kézikönyve van, több nyelven. Jobb lenne, ha csak egy kézikönyv lenne, és csak cseh nyelven. A különböző oldalakon, beleértve a Kenwood saját oldalát is, egymásnak ellentmondó információk találhatók. A KVC85 modellek mind ugyanolyanok, ugyanannyi liszttel tudnak tésztát gyúrni (ez általában téves a honlapokon), az egyetlen különbség a tartozékokban van. A legjobb, ha letölti a kézikönyvet, és megkeresi benne a paramétereket.
Kiváló
Fémes kivitel, robusztus
Kiválóan felszerelt
Nehezebb szállítani
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15