Oldal frissítése

Vélemények: Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball - Hanyattegér
Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 05., változat: Kensington Orbit Fusion vezeték nélküli trackball
Hitelesített vásárlás
Korábban megvolt a régi Orbit és tetszett. Az eredeti Orbit esetében azonban a bal gomb két év után távozik – vagy nem kattan, vagy kétszer. Javítható, de lenyűgözött a gombkombináció, ezért belevágtam az innovációba. Az Orbit Fusion valamivel magasabban van, és az eredetinek olyan nyelve volt elöl, mint egy betét = az első szokás. De kb 5 óra telt el és már a kezemben volt. Nagyon nagy kezem van, így az ujjbegyeim elérik a gombok szélét. Szerencsére ott tökéletesen működnek, szóval nincs probléma. Az új gombokat is meg kell szokni. Tehát ha előre vagy hátra ugrál egy oldalt, akkor először gondoskodik róla, mielőtt észreveszi, hogy 1 cm-rel a hüvelykujj felett van. A teljes gombos programozás ideális, így ha nem akarunk változtatni rajta, ne is töltsük le a szoftvert. Nem tud sokat tenni, és beállíthatod a labda és a kerék érzékenységét a Win-ben. Kellemes meglepetés a szürke gomb, amely gyárilag az automatikus görgetést bekapcsolja. Ez mindig hiányzott az összes görgetőgolyóról, és itt végre megoldódott. És lágyan és simán megy. A kerék „portré” az előző modellhez képest. És ismét, ez egy szokás, és most úgy érzem, ez intuitívabb. Kétsorosra állítva lassú, de sokkal tisztább. Mindig is hülyeségnek tartottam az érzékenység váltását – mindenki egyszer választ, aztán marad. Még mindig van egy pici mobil mini hanyattegér a számítógéphez csatlakoztatva és egy toll tablettel a festéshez. Minden egyszerre működik. És erre az érzékenységre – amikor leírok vagy festek néhány rajzot, átváltok tollra. De most igyekeztem a minimumra szorítani az érzékenységet és meglepődtem, hogy a fotókat is szépen lehet részletezni. Így lehetséges, hogy teljesen lekapcsolom a tollat. Arról nem is beszélve - a bal és jobb gombokra felületkezelést készítenék, hogy a felület azonnal megkülönböztethető legyen a gomb környezetétől. Mielőtt hozzászokna az ujjai pontos helyzetéhez, egy kis keresést kell végeznie, és meg kell győződnie arról, hogy a gombon van, és nem a sáv testén. Elég lenne egyetlen apró anyag, és azonnal világos lenne. Egyébként a mellékelt USB> USB-C csökkentés ellenére ez a hanyattegér mobiltelefonon is működik, amivel prezentációkat is lehet tartani.
Szépen illeszkedik a kézbe
3 érzékenység gyorsan váltható
6 gomb + kerék
Vezeték nélküli
A csomag tartalmaz egy USB-C dongle adaptert is
Jól illeszkedik a táblához (alul puha gumi a kerület mentén)
Nagy kezeim vannak, és ez „csak-úgy-úgy”. De akkor is jól
A szoftver eléggé gyerekes, a kereket pedig csak Windowsból lehet beállítani.
Nagyon érzékeny. Mielőtt megszoknám, amikor bal oldalról mozgatom a kezem fölötte, a gombokat megnyomom a kisujjammal. De ez szokás
Elég magas, de lehet, hogy egy puha betéttel megoldom előtte. Idővel meglátom.
Ha módosítani szeretné a pálya helyzetét az asztalon, szinte mindig megnyomja valamelyik gombot. Meg kell tanulni a biztonságos ferde fogást a gombokon kívül.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20