Oldal frissítése

Vélemények: Kensington ErgoSoft K52802WW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kensington ErgoSoft K52802WW témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kensington ErgoSoft K52802WW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kensington ErgoSoft K52802WW megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kensington ErgoSoft K52802WW - Egérpad
Kensington ErgoSoft K52802WW
Szállításra kész 2 db
5 190 Ft
Kosárba
Boris, Praha 2flag
Értékelve: 2023. 07. 21., változat: Kensington ErgoSoft K52802WW
Hitelesített vásárlás
Két éve elégedett vagyok a kézipárnával a napi számítógépes munkám során. 2021 februárjában vettem itt az alza-n és ma 2023 júliusában a gél elkezdett szivárogni a tetején lévő párnából. A gél ragacsos és zsíros, így mielőtt tudtam volna, hogy ettől a betegtől van, mindent befoltoztam magam körül, beleértve a ruháimat is. Két és fél évig bírta, de persze egy kicsit tovább is bírhatta volna. A szúrás spontán történt, mivel az óra a bal kezemen van, és jobbkezes vagyok, így semmi sem árthatott neki. Ítélet, valószínűleg újra fogom vásárolni. Az előnyök felülmúlják a hátrányokat, kivéve az állóképességet, de ez az üzlet nem erről szól.
puha, kényelmes, szép szín, amely tartós és nem szürkül.
nem tapad jól az aljzathoz, amelyre helyezik. Alulról kissé meghajlik, ezért nem mindig tart hibátlanul az asztalon, de ezt túl lehet élni, ez inkább jellemző, mint hiba.
0 ×Jelentés
Břetislav, Neratoviceflag
Értékelve: 2022. 09. 30., változat: Kensington ErgoSoft K52802WW
Hitelesített vásárlás
a megjegyzések ellenére kényelmes és kellemes betét
furcsa konstrukció
néha megcsúszik (a mellékelt ragasztófelület kínos kísérlet valamire. )
0 ×Jelentés
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 08. 24., változat: Kensington ErgoSoft K52802WW
Hitelesített vásárlás
hogy ez visszafordítható: -)
a csukló minden egyes felemelése után a csuklóhoz tapadva marad
ez azt jelenti, hogy a tapadás teljesen pocsék.
Ár
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15