Oldal frissítése

Vélemények: Kemping Gaz CS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Kemping Gaz CS témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Kemping Gaz CS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Kemping Gaz CS megvásárlása után te is írsz értékelést.
Kemping Gaz CS - Kempingfőző
Kemping Gaz CS
Raktáron > 5 db
28 890 Ft
Kosárba
Zuzana, Praha 6 - Ruzyněflag
Értékelve: 2023. 04. 27., változat: Kemping Gaz CS
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom ezt a terméket! A termék és csomagolása nem tartalmazza a gázbombához csatlakozó tömlőt. Erről az alkatrészről közvetlenül az Alza-nál érdeklődtem a vásárlás előtt, és annak ellenére, hogy biztosítottak arról, hogy a 2 kg-os gázbomba tömlője benne van, nem! Nem ajánlom a terméket vagy az Alza-t!
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 05. 11.
"Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. A hibát kijavítottuk. Szép napot"

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10