Oldal frissítése

Vélemények: KeepCup bögre Brew Black 227 ml S

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) KeepCup bögre Brew Black 227 ml S témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) KeepCup bögre Brew Black 227 ml S termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) KeepCup bögre Brew Black 227 ml S megvásárlása után te is írsz értékelést.
KeepCup bögre Brew Black 227 ml S - Bögre
KeepCup bögre Brew Black 227 ml S
Raktáron > 5 db
8 190 Ft
Kosárba
Jaroslav, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: KeepCup bögre Brew Black 227 ml S
Hitelesített vásárlás
Olyan nagy a felhajtás a pohármárka körül, ezért azt gondolom, hogy jobb lesz, mint a műanyag poharak, jó lesz. és igen, jobb, mint a csészék, de határozottan nem tökéletes. Hátizsákba vagy táskába amúgy sem fér bele, mert egyszerűen nem szivárog teljesen, és a fedél közepén keresztül szivárog, ahol a forgatható nyitó/záró mechanizmus van. És ez nem a darab hibája, mert nekem kettő van, és mindkettő szenved ettől. Ennyi pénzért már nem venném meg, és inkább keresnék egy zárható termo bögrét. Tehát utazáshoz nem, de irodai használatra valószínűleg megfelel. De akkor viszont, miért is lenne fedél egy irodai poháron?
Üveg kialakítás.
A szilikon csuklópántnak köszönhetően nem égeti meg a kezet.
Szivárog.
Ára.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20