Úgy tűnik, Jairo Arcila szeret kísérletezni, és ez a kávé egy szokatlan, de annál érdekesebb kísérlet. Előállítása során a kávécseresznyét borélesztővel és eperrel együtt macerálták, és ez az elkészítés abszolút minden lépésén - a zacskó szaglásán, az őrlésen, az elkészítésen (Hario V60), az aromán és az ízén - meglátszik. Az első korty után a befejezés kicsit olyan, mintha csokoládét ennénk "gyümölcsökkel" - cseresznyével, eperrel stb. Mindenképpen ajánlom a látókörök bővítésére: )
Kísérleti kávé
Eper maceráció borélesztővel
Hihetetlen illat
Hihetetlen íz
Nagyon szokatlan élmény: )
Tehát az ár, igen: )
0 ×Jelentés
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra
Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.