Oldal frissítése

Vélemények: Karakal KTT 300

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Karakal KTT 300 témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Karakal KTT 300 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Karakal KTT 300 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Karakal KTT 300 - Pingpongütő
Karakal KTT 300
Raktáron 2 db
7 490 Ft
Kosárba
Aleš, Prostějovflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: Karakal KTT 300
Hitelesített vásárlás
Alighogy az ütő az Alza dobozomban landolt, máris kihúztam a meglehetősen jól elkészített tokból. Az átlátszó borítás ellenére azonban éreztem az éles alsó éleket, a kivágás olyan volt, mint amikor 5. osztályban tanultam, hogyan kell használni a reszelőt a műhelyben. Egy pillanatra még arra is gondoltam, hogy otthon megigazítom, de aztán megnéztem a fogantyút, és egy szilánk állt ki belőle. Nem értem, hogy ez hogyan mehet át bármilyen vizsgálaton. Ha rossz darabot kaptam, az az én balszerencsém.
Csomagolás tartalmazza
Éles élek
Trcela triska közvetlenül a fogantyúba
Az egész feldolgozás szörnyű volt
0 ×Jelentés
Lubomír, Praha 8 - Kobylisyflag
Értékelve: 2023. 09. 05., változat: Karakal KTT 300
Hitelesített vásárlás
szabadidős
jó ár
könnyen játszható
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 19., változat: Karakal KTT 300
Hitelesített vásárlás
Jól tart
Könnyű
Minőségi kivitelezés
Semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10