Oldal frissítése

Vélemények: K2 PROTON

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) K2 PROTON témával kapcsolatban? Nálunk 23 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) K2 PROTON termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) K2 PROTON megvásárlása után te is írsz értékelést.
K2 PROTON - Autó wax
K2 PROTON
Megszűnt
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 06. 20., változat: K2 PROTON
Hitelesített vásárlás
Rosszul van felhordva, keveset tart, a legtöbb pixelt fogyasztja (igen, ez függ a gyantázási munka minőségétől, de én így is sokkal jobb viaszokat tapasztaltam). Nem tudom meddig írták, hogy rendben volt a tűrőképesség, de 2 hónap után szinte nincs is a kocsiban és ezalatt a 2 hónap alatt csak kétszer mostam vízzel. Inkább legalább 300 CZK-val drágább viaszt választok, és teljesen más a hatás. S sem a mikroszálas kendő, sem a szivacs nem feltétlenül olyan jó a csomagolásban, mint a képen - kissé megtéveszti a fogyasztót.
rövid élettartam
a kendő a legolcsóbb mikroszálas kendő
0 ×Jelentés
Richard, Stodflag
Értékelve: 2022. 05. 15., változat: K2 PROTON
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű ajánlás
0 ×Jelentés
Richard, Dojčflag
Értékelve: 2022. 02. 24., változat: K2 PROTON
Hitelesített vásárlás
Megfelelt az elvárásoknak
Ára
A következőket kell tenni: D
0 ×Jelentés
Josef, Holubiceflag
Értékelve: 2021. 07. 25., változat: K2 PROTON
Hitelesített vásárlás
Könnyű felvitel, a tenyeremmel vittem fel
Jól políroz
Szuper eredmény
0 ×Jelentés
Peter, Bratislavaflag
Értékelve: 2019. 10. 30., változat: K2 PROTON
Hitelesített vásárlás
Az interneten található ajánlások alapján választottam, és elégedett vagyok. Könnyen alkalmazható, és az eredmény nagyon jó. Én is alkalmaztam már műanyagra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20