Oldal frissítése

Vélemények: JVC RD-E761

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JVC RD-E761 témával kapcsolatban? Nálunk 34 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JVC RD-E761 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JVC RD-E761 megvásárlása után te is írsz értékelést.
JVC RD-E761 - Mikro HiFi
JVC RD-E761
Szállításra kész > 5 db
40 790 Ft
Kosárba
Jana, Šestajoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 07., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
Sajnos azt kell írnom, hogy megbántam a vásárlást. Egy új rádiót akartam venni anyukám konyhájába. Hozzászokott ezekhez a "régi" típusokhoz - szögletes rádió és repro egy darabban. De külön kellett volna vennem a mikrorendszert hangszórókkal, azok jobb minőségűek, és anyukám is megszokta volna. Kipróbáltam nálam, és 5 állomással kevesebbet fogott, ami elégnek tűnt. Ugyanez a helyzet anyával. 3 helyen próbáltam ki, valahol max. 6 állomást fogott. amit sikerült beállítanom, az 11. Persze, némelyik zörög, de más rádiók is zörögnek. A tisztán játszóknak nagyon szép hangjuk van. Kiválónak találom a vezérlő gombjait, amelyekkel a magasságot és a basszust ésszerű tartományban állíthatja be. Van egy gomb is, amely körülbelül 4-5 előre beállított üzemmódot tartalmaz, attól függően, hogy ki mit preferál - beszélt szó vagy zene, vagy basszus az előtérbe, stb. de minden egyes állomáson külön-külön kell beállítani, és a rádió ki- és bekapcsolása után nem emlékszik rá. Tehát mindig alkalmazkodjon. De természetesen nem kell ezt tennie. Ez különösen hasznos az idősebbek számára, akik kevésbé értik a dolgokat, és örömmel fogadják, hogy gyorsan megváltoztathatják a beállításokat attól függően, hogy milyen állomásra vannak hangolva, és hogyan artikulálnak a műsorvezetők stb. Az sem tetszik, hogy felmelegíti a rádió tetejét. Nem sokat, de amikor elkaptam, a teteje langyos volt. Ilyennel még nem találkoztam. Engem nagyon zavar a sofőr szaga. Körülbelül 70 cm-re voltam tőle, és kínai szaga volt. Az ablak mellett kellett tartanunk a függöny mögött. A rádiót egyébként az ETA gyártja. A meghajtókat valószínűleg Kínából importálják. arról nem is beszélve, hogy elég csak néhány másodpercig a kezedben tartani, és máris bűzlik a tenyered. Fúj. Mindig kezet kellett mosnom, mert nem múlt el, a kezem még mindig bűzlött. Az őrület az USB. Hátul helyezkedik el, ami érthetetlen, mert az előlapon bőven van hely. De én tudtam ezt, látszik a képeken, de valahogy nem értem. De a probléma az, hogy ha különböző zenék vannak a palackon, és az egyes albumok mappákban vannak, akkor vigyázz. nem választhatod ki, hogy melyik mappát (albumot) szeretnéd, hanem minden egyes dalt végig kell lapoznod, amíg el nem jutsz ahhoz az albumhoz, amit meg akarsz hallgatni! Ez akkora hülyeség, hogy talán nem is találhatta volna ki egy olyan ember, aki pendrive-okkal dolgozik! Ez használhatatlan. Például: a hatodik albumot akarod a sorban. Az első 5 pedig egyenként körülbelül 15 dalt tartalmaz. Tehát körülbelül 75-ször kell megnyomnia a kihagyás gombot, hogy minden egyes dalt átugorjon. De ki fogja ezt megtenni? Arról nem is beszélve, hogy az ember sokkal több hozzávalót tárol. Nincs észrevétel. A rádiónak van kijelzője, de használhatatlan. még a rádióállomás nevét sem mutatja. Valami mást kellett volna vennem. Ennyi pénzért vagy néhány százzal többért jobbat is vehetsz.
Ha jó vétellel van beállítva egy állomás, az szépen szól. Szép hangja van és jól néz ki.
Gombok a vezérlőn.
Majdnem minden. Csalódás.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: JVC RD-E761
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen megfelel a várakozásnak.
Hangszín beálítás, mélyhang kiemelés
Rádió állomásait nem lehet szerkeszteni
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
egyszerű működés
csodás design
kikapcsoláskor nem emlékszik arra, hogy hol hagytam abba a hangoskönyv hallgatását (usb)
0 ×Jelentés
Eliška, Uničovflag
Értékelve: 2024. 03. 05., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az árhoz képest kiváló rádió, könnyen kezelhető, kellemes hangzás, amelyet még egy olyan személy is értékelni fog, aki nem hall jól.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: JVC RD-E761
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Konyhába jó! Va benne bass, van benne magas is, lehet egy kicsit konfigolni, hogy teccen
megy a szemem színéhez, ja és a konyhabútor színéhez is. Egész jól szól, bár nem vagyok vájtfülű. Van Bluetyúk és ha összekapcsólodik a telommal akkor spotify szépen szól. Van hosszú vékony drót FM antennája kb 1m amivel jól be tudom tájolni a hullámokat.
nincs RDS. 2024- ben van ilyen? Van! Nem irja ki a rádió adó nevét csak a frekvenciát. Ha bekacsolom akkor nem azon a hangerőn kapcsol be, amelyen kikapcsoltam hanem egy előre beállított 9-es értéken, ami reggel amikor beleordít az arcodba, nem túl komfortos. Ha a távirányítón folyamatosan nyomom a hangerő gombot, akkor nem nő vagy csökken a hangerő folyamatosan, hanem csak egy egységet le vagy fel, tehát hogy ha jön egy jó zene, akkor az 5-ös ről 35-re harmincszor kell megnyomni a hangerő növelő gombot. Ez JVC? ?
0 ×Jelentés
Renata, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Értékelve: 2024. 02. 15., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
csodás design
jó jel
jó reprodukálók
Nincs miért panaszkodnom
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2024. 02. 05., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
Jól néz ki
A hang miősége kritikán aluli. (tényleg)
A kezelő felüete (gombok) nagyon gyenge. Ha a hangot 10 egységgel akarom felhúzni, akkor 10x kell megnyomni a vol+ gombot.
A gombok megnyomáskor recsegnek, ropognak.
Bluetooth használata nehézkes, ha több eszközzel akarjuk használni.
0 ×Jelentés
Patrik, Praha 13flag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
Szép ránézésre és működésre, de a hallgatás elkeserítő.
Nagyon szép tiszta és elegáns design. A fa nagyon jó utánzata,
Tisztességes csatlakoztathatóság: FM rádió, BT kapcsolat telefonhoz stb., CD-lejátszó, USB bemenet.
Nincs ventilátorzaj
Sajnos a hangminőség nagyon rossz. A "basszus" rendben van, de a magasak meglehetősen kellemetlenek, és a középtartomány nagyon rossz. Ebben a kategóriában tisztességes közepeket vártam, és nem sok basszust és nem túl kifejező magasakat. De ennek az ellenkezője igaz. Nagyon gyenge a spoken word zenéhez. Úgy hangzik, mint egy kartondoboz. Talán technót lehetne hallgatni rajta.
Az egyébként szép felső felület hátoldalán néhány fehér műanyag folt van.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás
Ára
Megjelenés és teljesítmény
A távirányító elég rossz minőségű
0 ×Jelentés
Rudolf, Bzenecflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: JVC RD-E761
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az árkategóriában szuper
Gyengébb rádió vétel
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20