Oldal frissítése

Vélemények: Jurek DUO UL Esőkabát XL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jurek DUO UL Esőkabát XL témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jurek DUO UL Esőkabát XL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jurek DUO UL Esőkabát XL megvásárlása után te is írsz értékelést.
Jurek DUO UL Esőkabát XL - Esőkabát
Jurek DUO UL Esőkabát XL
Raktáron 5 db
26 290 Ft
Kosárba
Petr, Desnáflag
Értékelve: 2022. 07. 01., változat: Jurek DUO UL Esőkabát XXL
Hitelesített vásárlás
178 éves vagyok, vettem az XXL-t, és van egy poncsóm a zokni széléig. Ha poncsót vesz fel és valamilyen teljesítményt csinál, számítson rá, hogy a poncsó alatt nedves lesz az izzadságtól. Szinte minden vízálló esőkabátra és poncsóra jellemző.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15