Oldal frissítése

Vélemények: JOYO MA-10E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JOYO MA-10E témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JOYO MA-10E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JOYO MA-10E megvásárlása után te is írsz értékelést.
JOYO MA-10E - Gitárkombó
JOYO MA-10E
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
15 490 Ft
Kosárba
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: JOYO MA-10E
Hitelesített vásárlás
Aki nagyszerű hangzást vár a terem hangrendszerétől, az nem fogja megkapni. De ha egy olyan kombót keresel, amelyet nyaraláskor használhatsz, vagy egy parkban egy padon dzsemborizni, az teljesen rendben van. Bedugod a telefonodat, felteszel valami zenét, és a fejhallgatóval halkan magadnak játszol. Ennél jobbat nem kaphatsz a pénzedért. Van hozzá tápkábel is, amivel még a néhány százzal többe kerülő kombók sem rendelkeznek. A fejhallgató kimenetről egy kábellel egy nagy kombóhoz csatlakoztattam, és elég jól hangzott, így könnyen csatlakoztathatod bármilyen aktív dobozhoz vagy készülékhez, majd letépheted a szobát ezzel a kis platypusszal. Két műanyag csavart csavarsz ki az oldalából, hozzáadsz egy gitárszíjat, és máris úgy járhatsz és játszhatsz, mint a Róka a bábuban.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 01. 26., változat: JOYO MA-10E
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó hangzás ahhoz képest, hogy csak egy műanyag doboz
0 ×Jelentés
Vásárló, Okányflag
Értékelve: 2022. 12. 20., változat: JOYO MA-10E
Hitelesített vásárlás
kompakt, szobában tökéletes gyakorlásra
0 ×Jelentés
Pavel, Konstantinovy Lázněflag
Értékelve: 2021. 08. 30., változat: JOYO MA-10E
Hitelesített vásárlás
jó ár/teljesítmény arány
adapter mellékelve
a kombó előtti effektek használata esetén elég tisztességes hangzás
ha teljesen tiszta hangzást szeretne erősítés hozzáadása nélkül, a CLEAN hangzás elég csendes; csak egy kis erősítést kell hozzáadni, de ugyanez a helyzet a drágább kombókkal is, pl. Fender. Azonban zavar, hogy
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20