Oldal frissítése

Vélemények: JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg megvásárlása után te is írsz értékelést.
JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg - Gyerekülés
JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg
Megszűnt
Lubomír, České Budějoviceflag
Értékelve: 2023. 08. 26., változat: JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg
Hitelesített vásárlás
Két gyerek után vettem frissítésként egy régi autósülés után, jelenleg egy hétéves kislánynak, és eddig nagyon el vagyunk ragadtatva. A lány kényelmesen ül az ülésben, még a Horvátországba és visszaúton is. Az ülést masszívnak érzem, és nincs az az érzésem, hogy szét fog esni. A kihúzható fiókok szép bónuszok, és a baba imádni fogja. Nekem tetszik.
Szilárd és robusztus
ISO
Kényelmes
0 ×Jelentés
Iveta, Mšené-lázněflag
Értékelve: 2022. 12. 28., változat: JOIE Trillo LX Ember 15–36 kg
Hitelesített vásárlás
Kényelmes
praktikus italadagoló
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15