Oldal frissítése

Vélemények: Joby Wavo Boom Arm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Joby Wavo Boom Arm témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Joby Wavo Boom Arm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Joby Wavo Boom Arm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Joby Wavo Boom Arm - Asztali mikrofon állvány
Joby Wavo Boom Arm
Kérés esetén megrendeljük
39 190 Ft
Kosárba
Vásárló, Szigetszentmiklósflag
Értékelve: 2024. 04. 22., változat: Joby Wavo Boom Arm
Hitelesített vásárlás
Sokkal olcsóbb, mint a Rode mikrofon boom arm, de ugyanazt tudja. Rode Podmic-et tettem rá, még extrém kihajtva is stabilan megtartja. Egy nehezebb DSLR kamerával objektívvel már nem biztos, hogy így boldogul, de ez inkább mikrofon állvány és nem kamera strongarm. Ajánlom.
Erős és stabil tartó
Nehezebb mikrofont is megtartja
Nem nyeklik, nem nyaklik
Fixen asztallaphoz fúrható, vagy csak gyorsszorítóval rögzíthető
Kábelbújtatója is jó
A bögretartó marhaság, de szerencsére levehető
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15