Oldal frissítése

Vélemények: JLAB Epic LAB EDITION, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JLAB Epic LAB EDITION, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JLAB Epic LAB EDITION, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JLAB Epic LAB EDITION, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
JLAB Epic LAB EDITION, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
JLAB Epic LAB EDITION, fekete
Raktáron
69 990 Ft
62 490 Ft
Kosárba
Adam, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: JLAB Epic LAB EDITION, fekete
Hitelesített vásárlás
El voltam ájulva a fejhallgató hangzásától. Ez volt a legjobb az összes közül, amit kipróbáltam. De végül inkább a praktikus dolgok miatt vetettem el őket. Egyrészt nagyon nyomták a fülemet, bármilyen befejezéssel, ami persze egyéni. Ezután, eléggé ügyetlen a vezérlésük. Az érzékelő a fülhallgató szélén található. Ha az egész lapos területre koppintok, nem reagál. Ha a felső felületen is. Pontosan a készülék szélén kell eltalálnia. Amit általában nem tettem. Én egy fülhallgatót akartam, amely fülre szerelhető érzékeléssel rendelkezik. És ezekben van is, de elég furcsán működik. Leveszem a kagylót, a zene elhallgat. Leszedem a másikat, és elkezdenek játszani. Amit nem veszek észre, és csendesen játszanak még akkor is, ha a tokba rakják. WTF? De csak néha. Máskor megfelelően működik. Tehát sem a leállításra, sem a folyamatos játékra nem lehet támaszkodni. Végül hiányoltam a hangszemélyre szabást. Az equalizer három előre beállított üzemmóddal rendelkezik, plusz az ember a skálákat a saját módján húzhatja. De ebben a kategóriában elvárnám, hogy maguk vizsgálják meg a fülemet, és válasszák ki az ideális profilt. Ezt már tapasztaltam olcsóbb darabokkal, és remekül működött. Egyébként igen, van USB-dongle, amit a véleményekben dicsérnek. Számomra haszontalan dolog.
Fantasztikus hangzás
Szép alkalmazás
Jó ANC
Vezeték nélküli töltés
Gyors reagálás a parancsokra
Ügyetlen irányítás
Nyomás a fülben
Furcsa fülön belüli érzékelés
A hang személyre szabásának hiánya
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20