Oldal frissítése

Vélemények: JBL Quantum TWS Air

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Quantum TWS Air témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Quantum TWS Air termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Quantum TWS Air megvásárlása után te is írsz értékelést.
JBL Quantum TWS Air - Gamer fejhallgató
JBL Quantum TWS Air
Raktáron
37 990 Ft
35 390 Ft
Kosárba
Marek, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: JBL Quantum TWS Air
Hitelesített vásárlás
Hogy őszinte legyek, ebben az árkategóriában kicsit többet vártam, de azt hiszem, ez azért van, mert a Jabra Elite 75-tel van összehasonlítási alapom. Ezt a JBL fejhallgatót a 2,4 GHz-es USB-C dongle miatt vettem meg a PS5 játékhoz. Igaz, a fejhallgató csatlakoztatása és a játékokban való reakció kiváló, de itt véget is ér. Amint azt a külföldi véleményezők is említették, a fejhallgató nem illeszkedik jól a fülbe, és hajlamos meglazulni. Nem esnek ki, de amint elernyednek, a basszus eltűnik, így folyamatosan igazgatni kell őket, és keményen a fülbe kell nyomni, ami néhány óra játék után fájdalmas lehet. A dobozból kivéve és a PS5 dongle-hoz csatlakoztatva a fejhallgató MAX hangerővel rendelkezik. A játékbeállításokban a játékokat a minimálisra kell csökkentenem. Ha csökkenteni akarom a hangerőt a telefonon, akkor a dupla kattintás a hangerő egy fokozattal történő csökkentéséhez 0-ra állítja a hangerőt, majd a hangerő növeléséhez meg kell koppintanom. Sajnos nagy a skála, ezért körülbelül 10-15 alkalommal kell megérinteni, hogy a hangerő 50% körüli legyen. Ezért hagyom inkább a fejhallgatót a maximumon. és lehalkítom a hangerőt a játékokon. De ez bosszantó. Ha nem dobtam volna ki véletlenül a dobozban lévő tartalék fülhallgatót, visszavittem volna a fejhallgatót, és valami mást kerestem volna. Talán egy régebbi JBL Quantum TWS. Kicsit drágábbak, de van ANC és más kialakításuk, ami talán jobban tart a fülben. A TWS Air fülkagylók nem kerekek, hanem oválisak, ezért úgy tűnik, hogy kiesnek a fülből.
A mellékelt USB-C dongle segítségével a játékhoz megfelelő a reakciókészség.
Az alkalmazáson keresztül beállíthat egy zenei/játékos profilt. Játékhoz gondolom, hogy a válasz még nagyobb lesz, hogy a hangok minimális késleltetéssel szólaljanak meg (az alkalmazás szerint a jobb ajakszinkronizálás érdekében).
Kényelmes ház és könnyű súly.
Minőségi mikrofonok.
Nem illeszkednek jól a fülbe.
Nehéz kivenni őket a dobozból - csúsznak, és nincs mit megfogni.
Hiányzik az USB-A adapter a PC csatlakozáshoz (a fongle usb-c)
A hang az alapértelmezett állapotban nem nyűgöz le túlságosan, de a fejhallgató árszintjén körülbelül OK + beállítható az equalizerben.
A PS5-öshöz csatlakoztatva a fejhallgató mindig max. kötet.
Az érintőképernyőkön keresztüli vezérlés nem ideális. A fizikai gomb hiányzik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10