Oldal frissítése

Vélemények: JBL Quantum 910

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Quantum 910 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Quantum 910 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Quantum 910 megvásárlása után te is írsz értékelést.
JBL Quantum 910 - Gamer fejhallgató
JBL Quantum 910
Szállításra kész 5 db
123 990 Ft
Kosárba
Zdeněk, Prahaflag
Értékelve: 2023. 10. 14., változat: JBL Quantum 910
Hitelesített vásárlás
szétkapcsolódnak és újracsatlakoznak, amikor kedvük tartja, teljesen összezavarodott fejhallgatókkal.
a dongle problémái vannak az usb-ben tartva magát, és még mindig disconect csatlakoztatva leválasztva csatlakoztatva csatlakoztatva
Szép volt *****
0 ×Jelentés
Roman, Hlučínflag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: JBL Quantum 910
Hitelesített vásárlás
Alkalmazások
ANC
tiszta hangátvitel
0 ×Jelentés
Pavel, Hodonínflag
Értékelve: 2023. 08. 15., változat: JBL Quantum 910
Hitelesített vásárlás
Ez az értékelés csak az én szemszögemből készült - nem vagyok szakember, csak azt mondom, hogy én hogyan "érzem". A fejhallgatót a Quantum 810-hez hasonlítom. Több mint 2 hónapja használom a Quantum 910-et. a Quantum 810 modell, amikor megvettem, több mint 5k-ba került az olyan alapvető funkciók, mint az RGB és a hangzás, amelyek közösek, azt mondanám, hogy ugyanazok. A kivitelezés is ugyanolyan, nem mondanám, hogy jobban vagy rosszabbul illeszkedik a fejemre, mint az előző modell. Fejkövetés - ha 2 monitorod van, akkor ez inkább zavaró. Térhatású hangzás - ismét ugyanaz, mint a Quantum 810-es modellnél, ha összehasonlítás alapján kellene értékelnem, akkor 2/5 csillagot adnék - azt mondanám, hogy az ár a funkciókhoz képest és a Quantum 810-es modellnél könnyen lehetne kb. 1000-1500 kc-vel alacsonyabb, ha úgy értékelem a terméket, akkor 5/5-öt adok, bár az ára magasabb, a fejhallgató nagyszerű, mint a Quantum 810-es modell, bár az akkumulátor élettartama "csak" 39 óra, de így is lehet vele dolgozni és 2-3 naponta egyszer tölteni a fejhallgatót
jobb mikrofonhangminőség a Quantum 810-hez képest
olyan jó hangzás, mint a Quantum 810
RGB? Az akkumulátor élettartama miatt amúgy sem használom.
alacsonyabb akkumulátor-üzemidő a Quantum 810-hez képest
fejkövetés - ha 2 monitora van, ez inkább zavaró
0 ×Jelentés
Kateřina, Borflag
Értékelve: 2022. 11. 06., változat: JBL Quantum 910
Hitelesített vásárlás
A Logitech G935-höz képest sokkal rosszabb 7.1 és a hangminőség elég nevetséges ehhez az árkategóriához képest. Az örömnél is inkább csalódás. Mindenképpen koncentráljon egy másik márkára, ahol tényleg élvezhető lesz a hangzás is. Talán egy frissítéssel végül kijavítják. Remélhetőleg időben odaérek. Ha kijavítják egy frissítéssel, szívesen átírom és csillagokat adok hozzá.
Jól illeszkedik a fejre
RGB háttérvilágítás félelmetes
Fejhallgatók feldolgozása
a hangzás nem nagyszerű, többet vártam
Az ANC gyenge
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20