Oldal frissítése

Vélemények: JBL Partybox Club 120

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Partybox Club 120 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Partybox Club 120 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Partybox Club 120 megvásárlása után te is írsz értékelést.
JBL Partybox Club 120 - Bluetooth hangszóró
JBL Partybox Club 120
Raktáron > 5 db
164 990 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 06. 03., változat: JBL Partybox Club 120
Hitelesített vásárlás
Teljesen ledöbbentem a hangszóró megvásárlása után. Megvettem ezt a partybox 120-at és az Extreme4-et is azzal a megfontolással, hogy majd meglátom melyiket tartom meg. Nos, visszaadtam az Extreme 4-et annak ellenére, hogy nagyszerű volt, de teljesítményét tekintve nem fér össze ezzel. Sajnos ez nem egészen mindennapi hordozásra való, mert csak 11 kg a súlya. Rendben, egy rövid kirándulásra, de ha a parkba mennék vele, akkor biztosan nem. Szerencsére van egy családi házam, és tökéletes egy kerti partira. Az egyetlen hiba, amit a szépséggel látok, az az, hogy egy munkahelyi kollégámnak JBL 110-e van, és arra gondoltam, csinálok egy sztereót. ha esetleg 50 embert meghívnék ide, az rendben lenne. A 110-nel viszont nem párosítható, ezt a JBL támogatása is megerősítette. Tehát aki megveszi, azt csak kábellel fogja párosítani, de a sztereót elveszti, ami igazán kár. Egy darabig még azon is gondolkodtam, hogy visszaadjam a 120-at, de a pluszok a 110-hez képest egyszerűen felülmúlták, így megtartottam, és remélem, hogy valamikor veszek egy második 120-at De ki formázza a történelem előtti FAT16-ra? Kár, hogy nem támogatták az ExFAT-ot. de ez a megjelenés után 3 év múlva újra 130 lesz, megértem, hogy hagytak még javítani.
Tökéletes hangzás és szuper basszus
Nem várnék ilyen teljesítményt egy ilyen kicsinél.
Hangszóró világítás
Bluetooth hatótávolság.
Csak dugd be a mikrofont és már megy is. Még csak nem is kell, hogy eredeti legyen a JBL-től.
Áztatott alkalmazás.
Az AuraCast nagyon könnyen csatlakoztatható (Extreme 4-el tesztelve)
Cserélhető pici akkumulátor (nagyon nem várnék ilyen kis akkumulátort egy ekkora készülékben. Még a JBL Extreme 4 is majdnem kétszer akkora akkumulátorral rendelkezik). Talán kár, hogy a JBL nem egységesítette.
Nagy kitartás még nagyobb hangerőn is.
Hiányzik a TWS párosítás gomb a JBL 110-en.
Egyelőre nem találtam olyan e-boltot, ahol tartalék akkumulátort árulna, pláne töltőt, hogy a hangszórón kívül tölthessem.
Képtelenség böngészni a flash meghajtón lévő könyvtárakat. Remélem, hogy idővel kiegészítik majd egy későbbi frissítés során.
0 ×Jelentés
František, Praha 5 - Velká Chuchleflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: JBL Partybox Club 120
Hitelesített vásárlás
Elégedett
Hangos
Nehéz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15