Oldal frissítése

Vélemények: JBL Club 700BT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Club 700BT témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Club 700BT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Club 700BT megvásárlása után te is írsz értékelést.
JBL Club 700BT - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
JBL Club 700BT
Megszűnt
Dominik, Žilinaflag
Értékelve: 2021. 04. 25., változat: JBL Club 700BT
Hitelesített vásárlás
a fülbevalók kicsit kisebbek, mint vártam, majd idővel meglátjuk, hogy jó lesz-e.
fémszerkezet és méretbeállítás
jól működnek még win10-el is, csak várni kell a teljes párosításra
kezdőként eddig megfelelnek nekem
egy kicsit nyomulnak. talán csak szokás kell hozzá. Még sosem viseltem ilyesmit.
egy kis probléma a win10 bluetooth-on keresztüli keresésnél. csak türelem kell hozzá. első alkalommal csak a fejhallgató egy részét találtam meg. meg kell várni, hogy a fejhallgató nevét a hangleírással keresse, hogy megfelelően működjön. a youtube-on található video-utasítások is segítenek.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10