Oldal frissítése

Vélemények: JBL Bar 300

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) JBL Bar 300 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) JBL Bar 300 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) JBL Bar 300 megvásárlása után te is írsz értékelést.
JBL Bar 300 - SoundBar
JBL Bar 300
Raktáron 1 db
149 990 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 17., változat: JBL Bar 300
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy weboldalon láttam a termék pozitív tesztjét, ez alapján döntöttem.
Nagyon jó hangzású, netes tartalmakat is el lehet érni.
Nem tapasztaltam.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 16., változat: JBL Bar 300
Hitelesített vásárlás
nagy csalódás a JBL termékkel kapcsolatban, az elvárásaim még a borsos árat figyelembe véve is teljesen mások voltak. Csak a 12 éves Panasonic TV-nk beépített hangszóróival tudom összehasonlítani, amelyek nem hangzanak olyan hangosan, de fényévekkel megelőzik ezt a JBL-t a hűséges reprodukciót illetően. A soundbar képes kihúzni a magasakat, így a filmekben hallani a párbeszédeket, és dübörögni is tud (persze magához a tévéhez képest), ráadásul az intenzitása is állítható, így az akciójelenetek is élvezhetőek. Sajnos azonban a középhangok teljesen hiányoznak, így bármilyen zene megpróbáltatás, és talán a telefon jobban szól (persze nem olyan hangosan). Tulajdonképpen a filmeken kívül a soundbar használhatatlan, mivel a híradósok hangja olyan, mint egy kút. A hangsáv brutális utófeldolgozástól szenved, ami egy wannabe surround hangzást eredményez. Valóban, a terem tele van hanggal, még egy részleges válaszfal mögött is. de sajnos ez elég természetellenesnek hangzik. (furcsa módon a legjobban e mögött a lépcsőfok mögött szól). az utófeldolgozás kikapcsolása lehetséges, de ezt minden bekapcsolás után meg kell ismételni, és ez még körülményesebb - a DO egyik gombjának lenyomva tartása, majd egy másik megnyomása. Istenem, miért? Egyébként - a kábelek (HDMI + táp) csatlakoztatásával még egy komplett laikus számára is könnyen működésbe hozható, de ez másnál is így van. Számomra az elégedetlenség, visszatértem.
Megjelenés
rengeteg basszus (5 fokozatban állítható)
falra szerelés, beleértve a konzolokat is
Csatlakoztathatóság: Chromecast, Spotify és
egyszerű csatlakoztatás és üzembe helyezés
sok "hang" a filmekhez
soundbar hanggal tölti meg a szobát
automatikus kalibrálás
pocsék hangzás (még rosszabb, mint maga a TV), erős utófeldolgozástól és egy wannabe surround hatástól szenved.
a hangzás kiegyensúlyozatlan, sok a magas és a mély, a középhangok hiányoznak.
az akciófilmek nézése mellett teljesen alkalmatlan hangbeállítás, nem alkalmas sem rendes tévénézésre, sem zenehallgatásra - bár beépített támogatással rendelkezik a Chromecast, AirPlay, Spotify stb. számára.
az alkalmazások teljesen haszontalanok, kivéve a frissítést és esetleg a zenelejátszást közvetlenül az SB-ről
equalizer csak az alkalmazásban - a beállítások megváltoztatása fakó vagy nem létező
A Surround hatás mindig aktiválódik az indítás után, kikapcsolása a távirányító dupla érintésével történik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20