Oldal frissítése

Vélemények: Jabra PanaCast

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra PanaCast témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra PanaCast termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra PanaCast megvásárlása után te is írsz értékelést.
Jabra PanaCast - Webkamera
Jabra PanaCast
Szállításra kész 4 db
135 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: Jabra PanaCast
Hitelesített vásárlás
Sajnos, hacsak nem ülünk közel hozzá, a kamera felváltva fókuszál az asztal körül, függetlenül attól, hogy ki beszél, vagy ki ül az asztalnál. FV naprakész volt. Az SW-ben manuálisan átállíthatod a lövés szélességét, de nem ez a cél. A hangzás is, udvariasan szólva, borzalmas, de ez is kiderül az Alza értékeléséből. Bár ígéretesnek tűnt, még a vásárlás napján visszaküldték.
a keret szélessége
hang, automatikus üzemmódban véletlenszerűen váltogat az emberek között.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20