Oldal frissítése

Vélemények: Jabra Elite Active 75t kék színű

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Jabra Elite Active 75t kék színű témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Jabra Elite Active 75t kék színű termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Jabra Elite Active 75t kék színű megvásárlása után te is írsz értékelést.
Jabra Elite Active 75t kék színű - Fej-/fülhallgató
Jabra Elite Active 75t kék színű
Megszűnt
Jiří, Praha 9 - Letňanyflag
Értékelve: 2020. 08. 07., változat: Jabra Elite Active 75t kék színű
Hitelesített vásárlás
2 eszközzel való egyidejű csatlakozás
kis doboz
elegendő kitartás
hangerőszabályzó közvetlenül a fejhallgatón
alkalmazások a beállításokhoz
Nem rendelkezik aktív zajszűréssel, amit a leírás említ. A YouTube kritikája máris helyesen fogalmazott. ANC nélkül is használhatóak a metróban, de az ANC-vel ellátott modellek alkalmasabbak ilyen használatra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20