Oldal frissítése

Vélemények: iRobot Roomba s9+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iRobot Roomba s9+ témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iRobot Roomba s9+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iRobot Roomba s9+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
iRobot Roomba s9+ - Robotporszívó
iRobot Roomba s9+
Megszűnt
Roman, Rakovník IIflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
Ha működik, és nem vagy ott, akkor nagyon jó.
A pénzért ez egy gúnyolódás. Majdnem 2 éve élünk vele, és ez maga a pokol.
Állandóan összeomlik, elakad, elveszik egy 60m2-es lakásban, nincs olyan rúna, amit ne kellene valahonnan előhúzni. Ez egyre rosszabb lesz.
Hihetetlenül zajos.
0 ×Jelentés
Jakub, Malý Beranovflag
Értékelve: 2024. 01. 23., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
A porszívó a házból jön, én nem vagyok egy hobbista, akinek van ideje porszívózni egy játékot, nekem a házat kell porszívózni. Visszatérek a régi Roomba 700-ashoz.
Tér feltérképezése és térképek szerkesztése az alkalmazásban
Szisztematikusan porszívózik anélkül, hogy bárhová is menne 2x-3x úgy, mint a korábbi modellek, és így lerövidíti a porszívózási ciklus hosszát (de csak akkor, ha működik).
A Roomba700-hoz képest kevésbé zajos
A porszívózás 60%-a hibával végződött
Körülbelül 14 nap után törölnöm kellett a térképet, és újra feltérképeztem. Egy másik szobába ment be, kihagyta az ajtót, jelentett olyan akadályokat, amelyek nem voltak ott, stb.
szinte állandó segítséget igényel, a tömítések nem szivárognak, a kosár üres, de a robot azt jelzi, hogy tele van. Ez állandó visszatérést okoz az alaphoz és a tisztításhoz. (szétszedni, mindent megtisztítani egy kefével, fújni egy kompresszorral.
Az előző porszívó roomba700 egy ciklusban megtöltötte a teljes tartályát (2 rövidszőrű pointerem van a házban) 7 évig működött probléma nélkül, csak a klasszikus karbantartás. A Roombas9+ már egy hónapja porszívózik, és a kis szemeteszsák az alapban még nem telt meg?
Az alkalmazás a telefonon minden 2-3 indítás után megköveteli a feltételek elfogadását, hozzájárul a használathoz, nos, csak 3-4 kattintás, mielőtt a porszívózás menüjéhez jutna.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
Megbízhatóság, nagy szívóteljesítmény
Zaj
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 07., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
tökéletesen működik, elégedettség
szép alkalmazás
zaj
0 ×Jelentés
Petr, Jesenice u Prahyflag
Értékelve: 2022. 07. 23., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
Eddig egy hete használom, kézzel működtetem, amikor elhagyom a házat, így a magasabb zajszint nem zavar. Az első porszívózás hosszabb, amikor a robot feltérképezi a lakást, akkor jó, ha a feltérképezési funkciót porszívózás nélkül futtatja. Létrejön egy áttekinthető térkép, amelyen megnevezi a helyiségeket, és megjelöli a határokat vagy a tiltott zónákat. Az alkalmazásban ezután elmentheti a kedvencek közé, hogy a robotnak mely helyiségeket és milyen sorrendben kell porszívóznia, majd egyetlen kattintással elindíthatja a takarítást. Ezután a térképen láthatja, hogy mely helyeket takarították ki, és melyek maradtak ki az akadályok miatt ( székek, cipők a padlón stb.). ) Az alkalmazás a felhőn keresztül is működik, ha nem ugyanazon a wifin vagy (ha nem vagy otthon), így bárhonnan vezérelheted. Eddig teljes megelégedettség, a kutyaszőrt kiválóan kezeli, még a szőnyegről is. Az alkalmazás értesítést és figyelmeztetést is küld, hogy a robot mely részei szorulnak tisztításra vagy cserére. Eddig kétszer akadt el, mert nem volt elég hely a fal és az asztal között, de létrehozhatok egy no-go zónát, így többé nem megy oda. Ajánlom, összességében kiváló segítő.
precíz tisztítás
minőségi alkalmazások
automatikus dömping a bázisállomásra
kezeli a szőnyeget, automatikusan növeli a porszívóteljesítményt
hangosabb
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 29., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
0 ×Jelentés
Zbyněk, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2020. 01. 27., változat: iRobot Roomba s9+
Hitelesített vásárlás
okostöltő
Remek teljesítménnyel
egyszerűen kezelhető
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05