Oldal frissítése

Vélemények: iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete - Kapcsoló
iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete
Utolsó termék a raktáron
40 690 Ft
Kosárba
Jiří, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: iQtech Millennium L8HSHKB, Wi-Fi Multifunkciós kapcsoló Apple Homekit Fekete
Hitelesített vásárlás
Egy moduláris kapcsolót kerestem legalább 3 lámpához, amely az Apple Home-mal működik, és nincs más híd a házközponton kívül. Már több mint egy éve megvan, és rendkívül elégedett vagyok vele. Más kapcsolókkal ellentétben rendkívül megbízható, nem szenved meghibásodástól, nem kell időnként újraindítani stb.
akár három lámpát is vezérel
nagyon megbízható más kapcsolókhoz képest, mindig csatlakozik a wifi-hez és az otthoni központhoz (AppleTV) áramszünet alatt is
a kapcsoló dekoratív háttérvilágítása, amely állítható és időzíthető, illetve teljesen kikapcsolható (csak éjszaka világít)
a fényerő beállításának lehetősége készenléti üzemmódban 0-100% között (0%-nál a kapcsoló érintéssel aktiválható)
Saját fénynevek definiálásának lehetősége
Nincs önálló alkalmazás, így nem tudja távolról vezérelni az Apple Home-ot az Apple Home Center leállása esetén.
a kijelző grafikája lehetne modernebb
Ára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20