Oldal frissítése

Vélemények: iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount megvásárlása után te is írsz értékelést.
iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount - Telefontartó
iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount
Raktáron 4 db
17 990 Ft
Kosárba
Lubomír, Strakoniceflag
Értékelve: 2024. 03. 07., változat: iOttie Velox MagSafe Magnetic Flush Mount
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egyszerű, elegáns. Ezért választottam őt.
A mágnesek elég erősnek tűnnek.
Dobozolatlan terméket vásároltam kedvezményesen, de teljes garanciával. A csomag nem tartalmazott fémlemezt, mint a telefon védelmét. Nem tudom, hogy nem hagyta-e a telefonján az, aki kicsomagolta, majd visszavitte a boltba, vagy nem minden csomagnál van ez így? Mert ahogy a gyártó weboldaláról tudom, ezt a tartót kifejezetten iPhone 12-es sorozatú vagy annál magasabb készülékekre tervezték. Ha ez a helyzet, akkor ez az információ hiányzik a termékről az Alza.cz webáruházban.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15