Oldal frissítése

Vélemények: iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount megvásárlása után te is írsz értékelést.
iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount - Telefontartó
iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount
Szállításra kész 4 db
9 690 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 05. 23., változat: iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount
Hitelesített vásárlás
A repülőgéphez (vitorlázórepülőgép) vettem, ahol a telefonomon fut a vitorlázórepülőgép navigációja, és a fő szükséges paraméterek számomra a következők voltak: - a tapadókorong jó tapadása - nem szeretné, ha a telefonja a repülés során a turbulenciában az ölébe esne, mert a tapadókorong nem marad meg az utastér plexiüvegének belső felén) - jó tapadás a telefontartóhoz - nem szeretné, ha a telefon a turbulenciában az ölébe esne, mert a tartó nem fogja megtartani. - jó merevség a tartóban - nem akarod, hogy a telefon rázkódjon a turbulenciában, ráadásul néha repülés közben meg kell koppintani az ujjad a kijelzőn, és nem akarod, hogy a tartóban bárhogyan meginogjon és mozogjon Csak rendszeresen el vagyok ragadtatva tőle, már kb. 3 különböző típusú telefontartót cseréltem le (egyik sem tartott tovább fél évnél), és ez egyértelműen 2 osztálynyi különbséggel győz.
kompakt és merev, a telefon nem mozog rajta, nem a saját súlyától és külső beavatkozás nélkül.
a gél tapadókorong jól tart
a mágnes elég erős ahhoz, hogy a telefont még erős ütések esetén is a helyén tartsa, és még mindig jól jön le.
semmi
0 ×Jelentés
Richard, Liberec 1flag
Értékelve: 2021. 10. 14., változat: iOttie iTap 2 Magnetic Dashboard Mount
Hitelesített vásárlás
tartja a tartót és a telefont
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05