Oldal frissítése

Vélemények: Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó - GPS nyomkövető
Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó
Raktáron 2 db
63 490 Ft
Kosárba
Aleš, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 05. 21., változat: Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó
Hitelesített vásárlás
Legközelebb valószínűleg nem venném újra, inkább egy kicsit drágább (beszerzés és üzemeltetés), de sokkal pontosabb szlovákiai kormányriasztót választanék. Boldog voltam vele, amíg egy balesetben meg nem semmisült.
SIM nélkül működik
azt lehet mondani, hogy valahogy meghatározza a helyzetet, körülbelül 50-100 méterre.
nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő
nincs speedster, a gyártó által megadott pozícióintervallum sci-fi, ha jól megy, akkor kb. 10 perc, de néha sokkal több, mivel a nyomkövető nem használható ésszerűen.
vagy nem tudom megcsinálni, vagy ügyetlen vagyok, de nem tudom beállítani az ébresztőt, hogy hangsúlyosabb legyen, pl. csak hogy véletlenül vegyem észre, talán fél órával később.
0 ×Jelentés
Jiří, Ostravaflag
Értékelve: 2022. 06. 11., változat: Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó
Hitelesített vásárlás
Még az alagsorban is van kapcsolatom a készülék helyével. Bár mindenki sokat értékel, lehetséges, hogy egy eszközfrissítés befolyásolja, amely valószínűleg megoldotta a legtöbb problémát.
0 ×Jelentés
Zdeněk, Doksyflag
Értékelve: 2022. 02. 04., változat: Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS helymeghatározó
Hitelesített vásárlás
Abszolút használhatatlan még Prágában is, fél óránként egyszer frissülhet, vagy teljesen véletlenszerűen. És az autóülésben fekszik. Arról nem is beszélve, hogy elrejtette valahol. Adok neki egy esélyt, egy hétig körbevezetem vele a köztársaságot, de egyelőre elhatároztam, hogy visszatérek
az alkalmazás teljes
véletlenszerű frissítés
elveszti a jelet
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05