Oldal frissítése

Vélemények: INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP megvásárlása után te is írsz értékelést.
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP - Masszázsmedence
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP
Szállításra kész > 5 db
311 390 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 19., változat: INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP
Hitelesített vásárlás
Csak pár óráig tartott, amikor a távirányítón leállt a szabályozás és ki-bekapcsolás után csak E81 hiba, ami azt jelenti, hogy a bázis nem kommunikál a vezérlővel. Az én esetemben az egész egység halála volt, az utasítások tanácsai nem segítettek. Találtam más, hasonlóan érintett ügyfeleket az interneten, és egy szervizvideót a rossz minőségű vízszivattyúk gyengeségéről ezekben a pezsgőfürdőkben, ahol előbb-utóbb szétreped a szivattyú tengelyének kerámia tengelye, és a rendszer már nem indítja el a pezsgőfürdőt, és kommunikációt közöl. hiba a szivattyú hibája mögött. Visszajövök. Kipróbálok egy másik darabot.
A fürdőkád kiváló minőségű tömör anyagból készült. Az összeszerelés nem bonyolult a rosszul lefordított és kicsinyített cseh nyelvű utasítások ellenére.
Remekül működött, amíg működött.
Szép huzat, tartós anyag, kivéve a zárható öveket.
A telefonnal és a wifivel való kapcsolat zökkenőmentesen ment a routertől nagyobb távolságban is.
Jól néz ki.
A vízszivattyú egyik karimájából hiányzott a tömítés, volt csere. alkatrészek.
A cseh fordítás tényszerűen nem jó, helyenként le sem fordítják a szöveget, kicsinyítik, nehezen olvashatók a rajzok. Aj szerint építettünk.
A huzaton lévő hevederek gyerekzárként zárhatók, de az anyaga annyira gyenge és törékeny, hogy normál kezelés közben megreped, leesik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15