Oldal frissítése

Vélemények: Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN) témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN) - Mini PC
Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN)
Megszűnt
Věroslav, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 01. 19., változat: Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN)
Hitelesített vásárlás
Az áráért, amikor még kapható volt = abszolút bomba! A legjobb ár-érték arány, amit itt láttam.
Teljesen rendben van az "otthoni rágáshoz". Természetesen le kell tiltani az összes MS adatgyűjtést és a nem kívánt "szerkentyűket", át kell tekinteni az összes beállítást és újra kell konfigurálni őket + eltávolítani az MS bloatware-t. De ez minden újonnan vásárolt számítógép esetében adott.
ez nem egy ágyú.
nincs audio bemenet/kimenet semmilyen csatlakozón (nincs csatlakozó) - megoldható Bluetooth fejhallgató vagy egy külső USB hangkártya csatlakoztatásával néhány koronáért.
0 ×Jelentés
Martin, Tlučnáflag
Értékelve: 2022. 11. 09., változat: Intel NUC 7 Essentials Kit (NUC7CJYSAMN)
Hitelesített vásárlás
Telepítettem a HomeAssistantot, és a korábbi próbálkozásokhoz képest (QNAP Container, Docker, rPI) egyáltalán nem hasonlítható össze. Ha klasszikus HDD helyett SSD-t tennék bele, nem tudnék róla - mind a "zaj", mind a problémák szempontjából.
kicsi
csendes
azt teszi, amit elvártak tőle
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10