Oldal frissítése

Vélemények: Insta360 X4 Premium Lens Guards

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Insta360 X4 Premium Lens Guards témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Insta360 X4 Premium Lens Guards termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Insta360 X4 Premium Lens Guards megvásárlása után te is írsz értékelést.
Insta360 X4 Premium Lens Guards - Akciókamera kiegészítő
Insta360 X4 Premium Lens Guards
Raktáron > 5 db
16 190 Ft
Kosárba
Eduard, Dolní Břežanyflag
Értékelve: 2024. 06. 04., változat: Insta360 X4 Premium Lens Guards
Hitelesített vásárlás
Hm, terméktapasztalat. Ha ez biztonságos, véleményem szerint egyértelműen a legjobb, ha nem használ semmilyen lencsevédőt. Képminőséget tekintve (majdnem) mindig ez lesz a legjobb, de ugye ki akarja megkarcolni a lencséket valamilyen trükkös helyzetben?
Határozottan sokkal jobb, mint az olcsóbb verzió. Ezek használhatók, talán jobb, ha az olcsóbb verziót nem vásároljuk meg, vagy csak takarásnak használjuk a fényképezőgép tárolásánál, szállításánál, de filmezésnél nem.
Sokkal jobb megoldás, mint az előző ragasztós megoldás.
Összeszerelés közben az ujjaimmal szépen el tudom simítani a terméket, majd meg kell tisztítani. Így rendeltem az Aliexpressről egy műanyag össze-/bontó szerszámot és ha megérkezik, meglátom, hogy haladok vele.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10