Oldal frissítése

Vélemények: Insta360 GPS Preview Remote

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Insta360 GPS Preview Remote témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Insta360 GPS Preview Remote termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Insta360 GPS Preview Remote megvásárlása után te is írsz értékelést.
Insta360 GPS Preview Remote - Távirányító
Insta360 GPS Preview Remote
Raktáron > 5 db
72 290 Ft
Kosárba
Eduard, Dolní Břežanyflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: Insta360 GPS Preview Remote
Hitelesített vásárlás
Miután egy kissé problémás első firmware frissítés X4 funkcionális és az előnézet valóban jól jött.
Az Insta360 X4 képének előnézeti megjelenítése közvetlenül a vezérlőn.
Egy kissé problémás firmware frissítés után a legújabb verzióra, azt mondhatom, hogy a driver elfogadhatóan működik az X4-gyel, eddig nem találkoztam semmi bosszantó dologgal.
Az X3-as előnézet nélküli illesztőprogrammal összehasonlítva az X4-es illesztőprogramot az előnézetével új minőségnek értékelem.
A mellékelt firmware-rel (kb. 10 kis verzióval régebbi, mint a jelenlegi verzió) az illesztőprogram párosodott az X4-gyel, és a felvétel leállítása és elindítása lehetséges volt, de az előnézet nem működött. Az előnézeti frissítés után nem volt probléma.
A firmware frissítése ezzel a 10 kis verzióval csak a harmadik próbálkozásnál volt sikeres. Nem volt még más firmware a driverhez, így nem tudom, hogy a frissítés megoldotta-e a problémát.
Soha ne hagyja a mágneses töltőkábelt a tápegységbe csatlakoztatva, ha a vezérlő ki van húzva, ez sokkal veszélyesebb, mint a hagyományos USB-kábelek esetében. Fennáll a veszélye annak, hogy egy mágneses vezető tárgy (egy másik kábelcsatlakozó fém része biztosan elegendő lenne) a tápegység csapjaira húzódik, és rövidzárlatot okozhat, annak minden lehetséges megnyilvánulásával együtt. Attól függően, hogy milyen forráshoz van csatlakoztatva a kábel, esetleg a kábel szigetelésének megolvadásával és tűzzel is járhat. Egy ismerősöm mutatott nekem egy hasonló kialakítású mágneses töltőkábelt egy óráról, aminek a szigetelése teljesen megolvadt, ott ez történt vele. A kábellel történt incidensét úgy értékelem, hogy szerencsére időben észrevette az olvadó szigetelés szagát, mert különben sokkal rosszabb lett volna.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20