Oldal frissítése

Vélemények: Inakustik Premium, 1.5m

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Inakustik Premium, 1.5m témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Inakustik Premium, 1.5m termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Inakustik Premium, 1.5m megvásárlása után te is írsz értékelést.
Inakustik Premium, 1.5m - Audio kábel
Inakustik Premium, 1.5m
Megszűnt
Tibor, Bratislava 5flag
Értékelve: 2019. 10. 26., változat: Inakustik Premium, 1.5m
Hitelesített vásárlás
Nincs veszteség a hangminőségben, nagyon szép és fényűző kivitelben.
0 ×Jelentés
Roman, Žilinaflag
Értékelve: 2017. 07. 09., változat: Inakustik Premium, 1.5m
Hitelesített vásárlás
A hang az eredeti kábel meghosszabbítása ellenére sem veszít a tisztaságából. Úgy tűnhet, hogy még javít is rajta. E következtetés megerősítéséhez azonban alaposabb elemzésre lenne szükség.
Tartalmazza a 3,5 és 6,3 csatlakozót
A kábel valójában 2 m hosszú, nem pedig 1,50 m, mint ahogyan az szerepel. Kicsit csalódott vagyok emiatt, de próbálom elhinni, hogy a hangzás nem annyira más.
Nem tudom, hogy technikailag hogyan lehetséges erősebb basszust elérni. Ebben az esetben egy kicsit hiányzik. Ez azonban pillanatnyi nézőpont kérdése.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05