Oldal frissítése

Vélemények: IMILAB Home Security Camera Basic

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) IMILAB Home Security Camera Basic témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) IMILAB Home Security Camera Basic termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) IMILAB Home Security Camera Basic megvásárlása után te is írsz értékelést.
IMILAB Home Security Camera Basic - IP kamera
IMILAB Home Security Camera Basic
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: IMILAB Home Security Camera Basic
Hitelesített vásárlás
Stabilan működik
Éjjellátó
Érzékel minden kis mozgást/változást
0 ×Jelentés
Tomáš, Suliceflag
Értékelve: 2022. 05. 27., változat: IMILAB Home Security Camera Basic
Hitelesített vásárlás
Ára
Képminőség
Az alkalmazással való párosítás csak először működött, és továbbra is problémás volt
A kérelmet nem kezelték megfelelően - gyakorlatilag semmi - kattintás válasz? Egyes ikonok esetén nulla. Párosítás internet nélkül? Még a beolvasandó QR-kódot sem fogja látni. szóval inkább az a kérdés, hogy egyáltalán hogyan fog inicializálódni.
A második párosítási kísérletnél a kamera újraindítása után a kamera elakadt, és visszautasított minden további együttműködést - a Google szerint ez egy viszonylag gyakori probléma a xiaomi kamerákkal.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05