Oldal frissítése

Vélemények: IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set megvásárlása után te is írsz értékelést.
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set - IP kamera
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
Szállításra kész > 5 db
42 490 Ft
Kosárba
Vásárló, Hódmezővásárhelyflag
Értékelve: 2023. 09. 22., változat: IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
Hitelesített vásárlás
Mobilon jó a képe, akkumulátoros, wifis.
Nincs.
0 ×Jelentés
Petr, Jablonec nad Nisouflag
Értékelve: 2023. 05. 22., változat: IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Viszonylag drága felhő, amelyért három hónap után kell fizetni. És minden egyes kamera külön fizetendő, tehát ha négy van, akkor négyszer 1300 CZK-t kell fizetni évente. A hubnak azonban nincs túl erős wi-fi hálózata, így viszonylag közel kell lennie. Akinek nagyobb háza van, annak gondot okozhat több kamera és egy hub elhelyezése.
Ezek külön-külön, független egységként működnek. Csak egy 12V-os tápegységhez kell csatlakoztatni. Tehát valójában nincs szüksége wi-fire a házban, van sajátja. Csak otthoni wi-fire van szüksége a felhőbe való mentéshez.
Az Imilab felhő helyett használhatja a hubban található micro SD-kártyát.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 12. 08., változat: IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
Hitelesített vásárlás
Két kamerás szettként használom, és alapvetően meg vagyok elégedve, de az app, ahogyan az lenni szokott a kínai termékeknél gagyi, nem intuitív, lassú és nehézkes. Használható, de mindig várni kell, mindig bluetooth kell neki (nem kell valójában), 5 másodperces töltőképernyő, és erőltetett előfizetés jellemzi. Ha ezeken túllépünk, akkor remek kamera szerintem, könnyű felszerelni és nagyon szép képe van. Éjjel is megbízható, ráadásul nálam ki is van kapcsolva a spotlight és IR éjjelre, anélkül is remek képet ad. A mikrofon és hangszóró is megfelelő, hangos a sziréna is. Ennyiért remek várás!
Kiváló minőség
Könnyű telepítés
Jól bírja az akku
Szép
Kifejezetten lenyűgöző WDR éjszakai módnál
Tipikus: remek hardware, gagyi software
Lassú app és betöltődés
Akksi 2-3 hónapot bír
A bázistalp limitált szöget enged csak beállítani
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15