Oldal frissítése

Vélemények: iGET HOMEGUARD HGWIP819

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iGET HOMEGUARD HGWIP819 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iGET HOMEGUARD HGWIP819 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iGET HOMEGUARD HGWIP819 megvásárlása után te is írsz értékelést.
iGET HOMEGUARD HGWIP819 - IP kamera
iGET HOMEGUARD HGWIP819
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 13., változat: iGET HOMEGUARD HGWIP819
Hitelesített vásárlás
Még kevesebb zene kevesebb pénzért
Az ONVIF nem működik, bár a gyártó szerint működik
Androidon rendben van az alkalmazás, csak egy típus vásárlását javaslom a gyártótól. Előfordulhat, hogy több alkalmazást kell használnia több kamerán – akár ugyanazon gyártótól is.
A támogatás szánalmas, a hajlandóság minden kamerát egy szoftver alá egyesíteni nulla.
Elsősorban azért vettem, mert cseh támogatással rendelkezik. Ha azonban a fényképezőgép nem tud valamit, akkor úgysem kap javítást - semmi sem működik, minden lehetetlen.
Javaslom az iGet termékek kerülését, ugyanaz a tapasztalat más kategóriájú termékeken (riasztó, mobiltelefon). ). Ugyanakkor nagyon kevés is elég lenne a tökéletességhez.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 17., változat: iGET HOMEGUARD HGWIP819
Hitelesített vásárlás
Ár
összeszerelés
az egyetlen dolog, ami csehül van, az az értesítések, nem az egész alkalmazás.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 08., változat: iGET HOMEGUARD HGWIP819
Hitelesített vásárlás
A kiábrándító dolog az, hogy a kamera csak a felhőn keresztül állítható be. Fiókot kell létrehoznia a Homeguardon, különben nem tud semmit beállítani. Nincs webes felülete. Nagyon kevés beállítás. A PC-s alkalmazás, ez egy gúnyolódás.
Ár
Csomagolás
Megjelenés
Zárt rendszer
Néhány beállítás
Felhő
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20