Oldal frissítése

Vélemények: ID-COOLING DK-03 Rainbow

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ID-COOLING DK-03 Rainbow témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ID-COOLING DK-03 Rainbow termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ID-COOLING DK-03 Rainbow megvásárlása után te is írsz értékelést.
ID-COOLING DK-03 Rainbow - Processzor hűtő
ID-COOLING DK-03 Rainbow
Raktáron > 10 db
4 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: ID-COOLING DK-03 Rainbow
Hitelesített vásárlás
PWM-mel rendelkezik
Statikus RGB
Hidraulikus csapágy
TDP 100W
Egy tisztességes hűtő az áráért
Nekem 64mm magasságig kellett volna hűtő, itt és a gyártó weboldalán 63mm áll, de a hűtő valójában 65mm. De ez csak ideiglenes, amíg egy jobb nem érkezik, így nem fogom visszavinni.
0 ×Jelentés
Dominik, Hřebečflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: ID-COOLING DK-03 Rainbow
Hitelesített vásárlás
Sajnos a hűtő kozmetikailag sérült a csomagban található aljzat intel rögzítő alkatrészekből. A ventilátor közepére nyomták magukat, ahogy minden rá volt rakva ( rögzítő fülek, hővezető paszta és a kézikönyvvel letakarva ). Nem fogok panaszkodni rá, nem befolyásolja a funkcionalitást, de megosztok egy fotót.
Érdekes LED háttérvilágítás, az árához képest azt teszi, amit kell, és szépen világít.
A húzáscsökkentés nekem túl erősnek tűnik az AM4-hez, megértem, hogy a jó hűtéshez a legjobb érintkezésnek kell lennie, de másokhoz képest nagyon szilárd. Majdnem lemaradtam róla.
Nem ajánlom, hacsak nincs fém hátlapod. Ez deformálhatja az alaplapot.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20