Oldal frissítése

Vélemények: i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W megvásárlása után te is írsz értékelést.
i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W - Dokkoló állomás
i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W
Szállításra kész > 5 db
43 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Békésszentandrásflag
Értékelve: 2023. 03. 23., változat: i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W
Hitelesített vásárlás
Az ára
A dokkoló kapcsolójával a notebook (Dell) nem kapcsol be, a fedelet fel kell nyitni, és a notebookot fel kell nyitni. Asztali használatnál ezért kényelmetlen.
Samsung DEX sajnos nem megy vele.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 17., változat: i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W
Hitelesített vásárlás
Az alternatív dokkoló kiválasztása nagyon frusztráló tapasztalat volt számomra, és azt javaslom, hogy jó előre tanulmányozza át, hogy tudja, mire vállalkozik ("Pelhřimov"): tápellátás, nincs Apple MFT, frissítési sebesség vs. felbontás vs. a szükséges CPU-teljesítmény stb. Óvatosan tesztelje le az összes olyan perifériával, amelyet általában használ (töltse tele hosszabb időre), és készüljön fel a visszatekerésre. Miután egy másik modell egy nyilvánvalóan hibás darabja, ahol a hálózat folyamatosan kiesett, végül ezt választottam a drága DELL TB3 dokkoló "nadoma" alternatívájaként. Ez az i-tec modell egy csomó USB porttal rendelkezik, hosszú csatlakozókábellel, a 130W-os DELL adapterrel történő tápellátás működik (ha a BIOS-ban be van kapcsolva - ki lehet kapcsolni -, még a Windowsban is panaszkodik, hogy nem elegendő az energia a gyorstöltéshez, de az akkumulátor tartja a 100%-ot). A probléma a Jabra Evolve fejhallgató USB-dongle csatlakoztatása után lépett fel, amikor a számítógép teljesen összeomlott, és az audioeszközhöz hozzáférő összes alkalmazás "megbénult". Valószínűleg egy driver konfliktus, mert a dongle leválasztása után a probléma megoldódott. A probléma akkor is jelentkezik, ha a dongle a dokkolóban vagy közvetlenül a laptopban van. Nekem nincs Jabra otthon, így működik, és nem foglalkoztam vele tovább. Akárhogy is, ez nem sok jót ígér a lehetséges új eszközökkel való kompatibilitás szempontjából.
Rengeteg USB-port
2x DP
Hosszú kábel
Vásárlási lehetőség forrással
Probléma a Jabra USB-dongle-lal
Szükségtelenül nagy univerzális csomag "levegővel" az opcionális tápegységhez
Nincs értelme a monitor mögötti VESA tartóra szerelni, mert hozzáférésre van szükség a bekapcsológombhoz (következésképpen a hosszú kábel elveszíti az indokoltságát).
Műanyag csomagolás (rosszabb hűtés)
0 ×Jelentés
Alexander, Bratislava - Podunajské Biskupiceflag
Értékelve: 2021. 10. 12., változat: i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W
Hitelesített vásárlás
Igazán jó cucc a csak thunderbolton keresztül használt dolgozó laptophoz
Sok W-ot eszik a PC adapterből
0 ×Jelentés
Vincent, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 05. 31., változat: i-tec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 100W
Hitelesített vásárlás
Én használom a dell latitude 7300 usb C-n keresztül. elégedettség. Nem vettem észre, hogy ez a modell adapter nélkül volt, de ez az én hibám.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15