Oldal frissítése

Hyundai VIN 12 DZ

4,4 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VIN 12 DZ

Otthoni bor kabinet kedvenc palack boraid tárolására, amely lényegesen jobb körülményeket teremt azok számára, mint egy hagyományos hűtő. A kabinet mindazok számára készült, akik nem rendelkeznek borpincével, azonban szeretnék, ha boruk mindig megfelelő hőmérsékletű lenne, elérhető távolságon belül. Az üvegajtóval bíró Hyundai VIN 12 DZ modell két hűtőzónával rendelkezik, amelyekben összesen 12 palack tárolására van hely.

Élvezd kedvenc borodat otthonod kényelmében

A Hyundai VIN 12 DZ bor kabinet kétzónás hűtőrendszerrel rendelkezik, amely ideális körülményeket teremt a bor tárolására otthonodban. A kabinet lehetővé teszi a 12-18°C illetve a 6-18°C fokos hőmérsékletek beállítását, mindezt 12 palack bor tárolására, amelyek mérete maximálisan 8x33 cm. Az érintőképernyős vezérlés rendkívül egyszerű és gyors.

A számos előny közül fontos kiemelni a belső LED-es világítást, amely megfelelő láthatóságot biztosít többek között sötét környezetben vagy az esti órákban. A bor kabinet működése egyébként rendkívül csendes és rezgésmentes, így szinte észre sem veszed majd, hogy ott van. Energiafogyasztása alacsony, az "A" energiaosztályba tartozik.

Legfontosabb jellemzői

  • Kétzónás hűtés
  • LED-es világítás
  • Érintőképernyő
  • Csendes működés
  • "A" energiaosztály

 


 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méretek

Magasság 67,8 cm
Szélesség 25,2 cm
Mélység 50,8 cm

Tömeg

Tömeg 13,9 kg

Típus

Hűtési mód Hőelem
Zónák száma 2 ×
Modell típusa Szabadonálló

Belső elrendezés

Polcok száma 6
Polcok anyaga Fém
Belső térfogat 33 l

Funkciók

Felszereltség Kijelző, LED világítás

Borhűtő energiahatékonysági paraméterei (régi)

Energiaosztály A
Zajszint 38 dB
Tárolható max. palackok száma 12
Kód:  FAP3500f
Termékszám:  HYUVIN12DZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05