Oldal frissítése

Vélemények: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier megvásárlása után te is írsz értékelést.
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier - Légtisztító
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Megszűnt
Roman, Slatina, pošta Olovniceflag
Értékelve: 2022. 06. 29., változat: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Hitelesített vásárlás
Szép, egyszerű
Csendes alvó üzemmódban
Kis fogyasztás
A kórházban kb
Csereszűrők nem vásárolhatók meg
0 ×Jelentés
Vojtěch, Plzeň 22flag
Értékelve: 2022. 06. 15., változat: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Hitelesített vásárlás
Egyáltalán nem tisztít semmit. Néhány napos működés után a szűrőn még csak nyoma sincs a pornak. Nem ajánlom a vásárlást.
A párásító működik
Egyáltalán nem tisztít semmit. Néhány napos működés után a szűrőn még csak nyoma sincs a pornak. Nem ajánlom a vásárlást.
0 ×Jelentés
Marián, Praha 6flag
Értékelve: 2022. 05. 27., változat: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Hitelesített vásárlás
Nincsenek csereszűrők
0 ×Jelentés
Jana, Žamberkflag
Értékelve: 2022. 02. 13., változat: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Hitelesített vásárlás
Elsősorban a levegő párásításáról volt szó, mert nálunk télen száraz levegő van a központi távfűtéses lakásban. Max üzemmódban, amikor az ablakok és ajtók be voltak deszkázva, a hálószoba jobban lélegzett, de a készülék nagy zajt csapott, és 15 perc után a folyamatos, magasabb frekvenciájú zümmögés nem tett jót nekünk. Az éjszakai üzemmód viszont nagyon halk, minket egyáltalán nem zavart, de szinte semmi jele nem volt a levegőben, hogy be van kapcsolva egy készülék. Mivel elsősorban az éjszakai levegő párásítása volt a szándékom, hogy ne ébredjünk száraz nyálkahártyával, ezért visszavittem a készüléket, mert ennek nem felelt meg és keresek valami számunkra megfelelőbbet. Van egy körülbelül 20 négyzetméteres hálószobánk. A légtisztítást nem fogom megítélni néhány nap használat után, pedig Prága egyik forgalmas részén lakunk egy forgalmas utca felett, és akkor volt igazán érezhető a maximális levegőváltozás, ha nem nyíltak ki az ajtók, ablakok.
csodás design
az éjszakai üzemmód nagyon csendes
a párásítás nem elegendő
A max mód nagyon zajos
éjszakai üzemmód alacsony fogyasztás
0 ×Jelentés
Vásárló, Ősagárdflag
Értékelve: 2022. 01. 03., változat: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Hitelesített vásárlás
Halk
Elég kicsi
CSeppet drága
A távirányítója hol működik, hol nem
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10