Oldal frissítése

Vélemények: HyperX SoloCast

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HyperX SoloCast témával kapcsolatban? Nálunk 91 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HyperX SoloCast termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HyperX SoloCast megvásárlása után te is írsz értékelést.
HyperX SoloCast - Mikrofon
HyperX SoloCast
Raktáron > 5 db
24 000 Ft
Kosárba
Vilém, Kunoviceflag
Értékelve: 2024. 05. 05., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
szuper minőség
0 ×Jelentés
David, Mladá Boleslavflag
Értékelve: 2024. 04. 27., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
Minőségi kivitelezés
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Jól van.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
Határozottan ajánlom, hogy vásároljon egy váll- vagy lengőnyakot is. A mikrofon könnyű, így az olcsóbb darabok is gond nélkül megtartják. A mellékelt műanyag állvány minden hangot továbbít az asztalról (logikusan, közvetlen érintkezés esetén). A mikrofon némításának állapotát jelző LED az ellenkezőjét is mutathatja. A mikrofon most már világít, ha érzékel, de ha némítva van, akkor nem világít. Az ellenkező viselkedésnek több értelme lenne.
Ár/teljesítmény
Minőségi hangzás
Mikrofon érintéses némítás
USB-C a mikrofonon
A LED-jelzés lehet az ellenkezője is, azaz világíthat, ha tompítva van.
Tartalmazott állvány
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 5 - Lochkovflag
Értékelve: 2024. 02. 10., változat: HyperX SoloCast White
Hitelesített vásárlás
Hang
Megjelenés
némítás/feloldás gomb
hangérzékenység
Ára
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
eddig csak ajánlani tudom
ez egy kisebb és olcsóbb másolata a hyper quadcastnak, és azt hiszem, a fele árért tényleg megéri.
kiváló hangzás
0 ×Jelentés
Tomáš, Brnoflag
Értékelve: 2023. 10. 17., változat: HyperX SoloCast White
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A gyerekek hangos sikoltozása hallatszik a csukott ajtón keresztül. Elégedett vagyok a mikrofonnal. A legjobb hangzása van mind közül, amit használok - laptop/fejhallgató/kamera.
Gyors kapcsolat
A másik oldal jól hall engem
Mikrofonmutáció érintőkapcsolóval (nem hallható, gyors)
0 ×Jelentés
Pavel, Hradec Královéflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű ár/teljesítmény arány
Tiszta hang
0 ×Jelentés
Daniel, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
A mikrofon szépen szól, legalábbis ami a klasszikus zenélést és a diszkord hívásokat illeti. Az építési minőség jó, és a mikrofon nagyon szilárdnak tűnik. Sajnos ugyanez nem mondható el a standról, amely inkább csak azért van ott, hogy legyen ott valami. Egyáltalán nem tompítja a rezgéseket, így az asztal bármilyen finomabb rázkódása a másik fél fülének felrobbanását okozza. Szerencsére az állvány állítható, és a vízszintes helyzet kiküszöböli ezt egy kicsit (vagy vásárolhat egy kart / állványt). Szintén nagyon zavaró rész a piros LED, ami akkor világít, amikor a mikrofon használatban van. Ha megnyomja a gombot a kikapcsoláshoz (amit én személy szerint mindig megteszek, amikor nem akarom használni), a LED villogni kezd, ami tényleg meglepően zavaró. És ez olyan sok embert bosszantott, hogy a HyperX kiadott hozzá egy frissítést. De a hivatalos frissítési útvonal tönkretette a készülékemet, és a mikrofon nem működött (a W10 még mindig érzékelte, de csak mint általános Realtek eszközt). Sok munkámba került, mire olyan megoldást találtam, amely a mikrofont újra használható állapotba hozta, attól tartottam, hogy vissza kell követelnem a készüléket. Szóval erre vigyázzanak.
Tényleg jó hangzás
A konstrukció minősége (a mikrofoné, nem az állványé)
Levehető USB C kábel
A LED nagyon idegesítően villog némítás közben. Ez a mikrofon firmware frissítésével javítható. A hivatalos Ngenuity frissítő azonban tönkretette a mikrofonomat, így megoldást kellett keresnem, ami szerencsére sikerült is. Ezzel mindkét embert kirúgja - azt, aki a villogó diódát tervezte, és azt, aki a frissítést szállítja, amely téglává változtatja a készüléket.
Az állvány nagyon olcsó, az asztal rezgéseit nagyon jól továbbítja, és nem is kell ráütni, csak rátenni a kezünket. A megoldás része, hogy a mikrofont vízszintes helyzetbe kell helyezni, ahol nem olyan szörnyű, vagy jobb állványt/karokat kell venni.
0 ×Jelentés
Dominik, Dolní Bukovskoflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: HyperX SoloCast
Hitelesített vásárlás
jó hangzás
Ára
Anyag
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10