Oldal frissítése

Vélemények: Husky Folly 2,5 világoszöld

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Husky Folly 2,5 világoszöld témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Husky Folly 2,5 világoszöld termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Husky Folly 2,5 világoszöld megvásárlása után te is írsz értékelést.
Husky Folly 2,5 világoszöld - Derékalj
Husky Folly 2,5 világoszöld
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 08. 25., változat: Husky Folly 2,5 világoszöld
Hitelesített vásárlás
kiváló termék kiváló minőségben
Egy amerikai gyártó, amely az egyik vezető a kültéri területen
az anyag az olcsó termékektől eltérően szagtalan, ezért kicsomagolás után azonnal zárt helyiségben is használható. Szerintem asztmásoknak és allergiásoknak is megfelelő.
Csak fordítsa el a fedelet, és a szőnyeg magától felfújódik.
Nagyon kényelmes, jól megválasztott színnel, jól kidolgozott
ügyeljen a méretekre. Ennek a szőnyegnek a szélessége megfelel a lábaknak, a hátnak és a fejnek, de a karja már a talajon támaszkodik, ami kemény lehet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15