Oldal frissítése

Vélemények: Huawei Watch Fit New Sakura Pink

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei Watch Fit New Sakura Pink témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei Watch Fit New Sakura Pink termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei Watch Fit New Sakura Pink megvásárlása után te is írsz értékelést.
Huawei Watch Fit New Sakura Pink - Okosóra
Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Megszűnt
Jaromír, Praha 7 - Holešoviceflag
Értékelve: 2023. 03. 11., változat: Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ez egy ajándék volt, eddig rendben
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 15., változat: Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Hitelesített vásárlás
Ahogy a hátrányokhoz is felsoroltam, a képernyő bekapcsol, ha felemelem a karom. Ha ezt nem szeretném, alvó módba kell tennem, amiben csak a főgomb megnyomásával aktiválható a képernyő, és alvó módban nem kommunikál a telefonommal sem. Harmadik opció a zárképernyő használata, de akkor nagyon gyorsan merül, naponta tölteni kell, ráadásul a legkisebb érintésre azonnal fel is old, ami engem szintén zavar. Jobban örültem volna, ha mondjuk dupla érintéssel aktiválható a képernyő. Fentieket leszámítva maximálisan imádom, nagyon jól méri a vitálfunkciókat, nagyon könnyen kezelhető, bár én az egyéb sportokat nehezen találtam meg benne, de inkább csak azért, mert nem használtam korábban okosórát.
csinos és szép
kényelmes
rengeteg sport van benne
könnyen használható
A képernyő bekapcsol, ha felemelem a karom. Ha ezt nem szeretném, alvó módba kell tennem, amiben csak a főgomb megnyomásával aktiválható a képernyő.
Dupla klikkel feloldás praktikusabb lenne.
0 ×Jelentés
Vásárló, Bratislavaflag
Értékelve: 2022. 03. 29., változat: Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Hitelesített vásárlás
Még nem tudom, nem volt idő, mert nézd - negatív
Nem tudom, miért hittem el, hogy a védőfólia ragasztási szolgáltatásának pótléka lehet. OK. Teljesen szakszerűtlenül ragasztott néhány méretsemleges fólia az ELSŐ nap után elkezdett leválni!
PANASZ - válasz a BA-i üzletbe - reklamációként vissza tudjuk vinni Önhöz. Szóval, küldjük el Prágába (! ) 30 napunk van a javításra és a reklamációra. Ezek valószínűleg kiegészítő szolgáltatások. csinálj képet
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 25., változat: Huawei Watch Fit New Sakura Pink
Hitelesített vásárlás
Töltési sebesség.
Sokféle háttér a kijelzőn.
Intuitív vezérlés.
A szilikon pánt nagyon kényelmes.
A sakura rózsaszín színe időtlen.
A Bluetooth automatikusan kikapcsol, ha hosszabb ideig távol van a mobiltelefonjától. Kár, hogy az óra nem csatlakozik vissza automatikusan. Ezt a Huawei alkalmazásban kell megtennie.
Három értesítést kapok.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10