Oldal frissítése

Vélemények: HUAWEI MateBook 16s ENG

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HUAWEI MateBook 16s ENG témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HUAWEI MateBook 16s ENG termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HUAWEI MateBook 16s ENG megvásárlása után te is írsz értékelést.
HUAWEI MateBook 16s ENG - Laptop
HUAWEI MateBook 16s ENG
Raktáron 5 db
587 490 Ft
Kosárba
Tomáš, Žďár nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 12. 25., változat: HUAWEI MateBook 16s ENG
Hitelesített vásárlás
az egyik legjobb laptop a piacon az ár-teljesítmény arány tekintetében az erkölcsi technológiai korszak ellenére: ) 2 év.
Más márkák ebben az árkategóriában úgy érzik, mintha játékok vagy ál-játékgépek lennének, ami nem megfelelő egy professzionális bevetésnél.
Az Apple egyetlen versenytársa a műszaki és dizájnmegoldások tekintetében, miközben saját magának érzi a saját útját
Megismétlem a második generációs Matebook és még mindig csak az elégedettség
régebbi processzor
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15