Oldal frissítése

Vélemények: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei FreeBuds Pro 2 szürke témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei FreeBuds Pro 2 szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei FreeBuds Pro 2 szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Huawei FreeBuds Pro 2 szürke - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Megszűnt
Pavel, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 08. 02., változat: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Hitelesített vásárlás
Fogalmam sincs, hogyan, de már a használat első napján sikerült karcolást ejtenem a dobozon. A legrosszabb dolog ebben a termékben a dobozmágnesek. Eredetileg a Huawei freebuds 3i (kb. 1200 Kč) és a mágnesek ott sokkal jobban hangzanak, mint ezen. Van egy csere fejhallgatóm az Alíkból 300 CZK-ért, és a hangzás ugyanaz. Elég nagy csalódás számomra
Minőségi hangzás
Nagyszerű csatlakoztathatóság a Huawei termékekkel
Kicsi és könnyű fejhallgató
Mágneses dobozok
Enyhe karcolások a dobozon
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Hitelesített vásárlás
Szuper
0 ×Jelentés
Marek, Jaroměř 1flag
Értékelve: 2023. 02. 15., változat: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Hitelesített vásárlás
Nos, végre egy szuper fejhallgató, amely illeszkedik a füledbe, nagyszerű hangzással és sok gesztus és equalizer beállítással rendelkezik. Abszolút nagyszerű a rock és a metál számára, ahol a középhangok tiszták. A basszus tisztességes. Szeretem, hogy a kemény tok megvédi a fejhallgatót, ha leesik. Az ár akcióban egyáltalán nem kérdéses.
Hang
kemény tok
gesztusok
Equalizer
Zaj/környezeti hang elnyomása (beállítások)
Alkalmazások
végre egy fülhallgató, ami a füledbe illeszkedik
"csúszós ujj
egyébként semmi
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2022. 10. 13., változat: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Hitelesített vásárlás
Elég jó fejhallgató, de ilyen áron nem ajánlanám. Rengeteg olyan hibát nem javítottak ki a mérnökök, amelyek elrontják a hallgatás és az irányíthatóság általános benyomását. Jól látható, hogy a menedzsmentnek sikerült a fejlesztés, és egy nem jól hangolt terméket nyomott a piacra. Ezt egy új firmware idővel talán megoldja, de az átlagos ANC és mikrofon teljesítmény zajosabb környezetben eléggé lényeges, nekem ezen az áron nem.
+ a fejhallgató nem ürül ki az asztalra helyezett dobozon kívül (kivéve, ha nem játszom)
+ Összességében csak az ULTRA ANC mód használható, de a buszon és a metrón még mindig hallani lehet a motort.
- teljesen szörnyű gesztusvezérlés, a fejhallgató nem reagál, nem ugrik stb.
- a metróban a zajszűrés nem olyan jó. Még mindig hallani a kocsi hangját, a fékezést stb.
- Az LDAC protokoll nincs jól optimalizálva, a zene szaggatott (ugrások a zenében) olyan területeken, ahol sok ember van, és ezért más Bluetooth-kapcsolatok is vannak.
- Hasonlóképpen, amikor a SMART TV LG-hez csatlakoztatva, szaggatottság van (ugrások a zenében), miközben a TV csak néhány méterre van, és nincsenek akadályok a fejhallgató irányában.
- egy bizonyos pont óta már nem tudtam beállítani az ANC szintet (dinamikus, ultra, stb.) a Huawei P30 PRO-n. ), de a fejhallgatón működött, így valószínűleg a telefon hibája.
- A "tudatosság" mod, ahol az a cél, hogy az emberi beszédet halljuk, miközben az utcáról érkező hangok teljesen haszontalanok. A fejhallgató csak a zajt engedi ki, és zümmög vagy erősíti azt.
- Ha az ANC teljesítményt a fejhallgatón egy gesztussal állítjuk be, az nem kerül át a telefonra (teszteltem a Huawei P30 PRO-val), így a telefon pal egy másik ANC modot mutat, mint a valós.
0 ×Jelentés
Martin, Město Touškovflag
Értékelve: 2022. 10. 06., változat: Huawei FreeBuds Pro 2 szürke
Hitelesített vásárlás
Összességében ez egy nagyszerű fejhallgató, szép hanggal. De a hang nem olyan szép, hogy izgat. Bár az átlagos hallgató valószínűleg igen. De szeretem, ha elragad a zene, és ez a fejhallgató erre nem képes. Ráadásul nagyon bántják a fülemet, úgyhogy tovább keresem.
hűvös hang
design
Alkalmazások
Hang
kényelem
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10