Oldal frissítése

Vélemények: Huawei FreeBuds 6i fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei FreeBuds 6i fehér témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei FreeBuds 6i fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei FreeBuds 6i fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Huawei FreeBuds 6i fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Huawei FreeBuds 6i fehér
Raktáron > 5 db
39 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 30., változat: Huawei FreeBuds 6i fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyon jól játszom a fejhallgatóval, nagyon jó alkalmazásuk van. Vicepoint kapcsolatok, amelyek valóban működnek (Android táblagép és iPhone telefon)! Mi értelme van ennyi pénzért mosakodni? Ennyi pénzért nem találsz jobbat. A
Minőségi alkalmazások
A fejhallgató beállításai
Egyértelműen a hang
Két eszköz egyidejű csatlakoztatása, ami valóban működik!
Megint kimegyek 🥹
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15