Oldal frissítése

Vélemények: Huawei Band 8 Midnight Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei Band 8 Midnight Black témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei Band 8 Midnight Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei Band 8 Midnight Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Huawei Band 8 Midnight Black - Okoskarkötő
Huawei Band 8 Midnight Black
Raktáron > 5 db
18 990 Ft
Kosárba
Vásárló, Százhalombattaflag
Értékelve: 2024. 05. 20., változat: Huawei Band 8 Sakura Pink
Hitelesített vásárlás
Mindent tud amit szerettem volna. Egy pillanat alatt a részemmé vált. Okos,aranyos,imádnivaló. Az alkalmazás egy pillanat alatt letölthető,jól működik samsung telefonnal is,könnyen összekapcsolódtak. Nagyon sok funkció,végtelen lehetőségek akár edzés akár életmód vagy egészséggel kapcsolatban.
Teljesen meg vagyok vele elégedve,ezért az árért tökéletes sőt még jobb is.
Nem találtam.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10