Oldal frissítése

Vélemények: HTC Vive Pro Full kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HTC Vive Pro Full kit témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HTC Vive Pro Full kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HTC Vive Pro Full kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
HTC Vive Pro Full kit - VR szemüveg
HTC Vive Pro Full kit
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 01. 07., változat: HTC Vive Pro Full kit
Hitelesített vásárlás
Egy éve vettem, azóta 600 órát használtam, most már talán tudok érdemben nyilatkozni. Nemrég jött ki a Vive Pro 2, az magasabb felbontású és drágább, mint ahogy a többi modern VR sisak is (Pimax 5K, HP Reverb G2). Nem a legújabb technológia tehát, viszont pont ezért teljesen jól megy, kiforrott, semmi műszaki bajom nem volt. Ha az útmutatásoknak megfelelően szerelik fel a két lighthouse-t akkor nagyon precíz a sisak és a két kontroller térbeli pozíciója, nem remeg, és jól érzékeli a legkisebb elmozdulást is. A sisak nem vezeték nélküli, de szerintem arról nem is volt a leírásban szó. A két lighthouse Bluetooth-on megy, egy másik értékelésben írta valaki, hogy nem kapott hozzá kábelt. Nem is kell, egy kábel van hozzá, a tápegység, a géphez nem kell bekötni. A sisakban van egy rejtett USB port, ez különféle kellékekhez jó, én egy külön kapható Leap Motion kamerát ragasztottam az elejére, amivel a kezemet érzékeli kontrollerként, sokkal természetesebb a használata. A kontrollereket többször vertem már falba, asztalba, szekrénybe, semmi bajuk nem lett. Szervizelni tehát nem kellett, arról nem tudok mit mondani.
SteamVR kompatibilitás
A dobozban minden van, ami kell
Szemüveggel is használható
Jó ár-érték arány (euró árfolyamtól függ persze)
Az ára, de más sem olcsóbb
A két lighthouse aktív állapotban magas frekvencián visít
0 ×Jelentés
Vásárló, Satoraljaujhelyflag
Értékelve: 2021. 10. 29., változat: HTC Vive Pro Full kit
Hitelesített vásárlás
Először kellett visszaküldenem ezt a terméket, mert nem működött, és kaptam egy cserét. Most 3 hónap elteltével a vezérlő leállt. Inkább a hibaelhárítással kell időt töltenie, mint a készülék tényleges használatával.
a termék nem működik megfelelően.
0 ×Jelentés
Tomáš, Třebívliceflag
Értékelve: 2020. 04. 22., változat: HTC Vive Pro Full kit
Hitelesített vásárlás
Az OLED-panelek kiváló minőségű kijelzője és felbontása.
Minden más. A fejhallgató szörnyű.
A műanyag összbenyomása olyan, mintha egy pár százas játék lenne.
Base Station 2.0 és Drivers - hová tűnt az első verzió minősége.
0 ×Jelentés
Petr, Plzeň 26flag
Értékelve: 2018. 12. 06., változat: HTC Vive Pro Full kit
Hitelesített vásárlás
Tökéletes kép
Még csak nem is érzik a fejüket
Jó ellenőrzés
Az első 30 percben vagy úgy ködösödik, ezért az elején 3-szor letörlöm a monitorokat.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10