Oldal frissítése

Vélemények: HP LaserJet Tank MFP 2604sdw

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP LaserJet Tank MFP 2604sdw témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP LaserJet Tank MFP 2604sdw termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP LaserJet Tank MFP 2604sdw megvásárlása után te is írsz értékelést.
HP LaserJet Tank MFP 2604sdw - Lézernyomtató
HP LaserJet Tank MFP 2604sdw
Raktáron > 5 db
159 690 Ft
Kosárba
Mgr. Arkady Alexandrov, advokát, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: HP LaserJet Tank MFP 2604sdw
Hitelesített vásárlás
Bár a készülék kompakt és szép, és tetszik a patroncsere nélküli, gazdaságos nyomtatás ötlete is, nem mentes a bosszantó hibáktól.
Viszonylag egyszerű beállítás és telepítés.
Kompakt és elegáns kialakítás.
Tisztességes hálózati funkciók.
A macOS-alkalmazásokból származó nyomtatási minőség rosszabb, mint a Windowsból származó. Rosszabb felbontás, nincs betűsimítás, a szöveg szörnyen néz ki, különösen közepes és kis méretben. Több változaton, különböző processzorarchitektúrákkal teszteltük. Az univerzális illesztőprogramok (PCL) nem működnek. Valószínűleg egy hiba az illesztőprogram implementációjában, de nem tudni, hogy meddig várat magára. Ugyanez vonatkozik az iOS / iPad rendszerről történő nyomtatásra is.
A gyártó a HP Smart alkalmazásból történő nyomtatást ajánlja, de az felhasználói fiókot igényel, és nem tud minden formátumot kezelni, csak a leggyakoribbakat. A nyomtatás minősége valamivel jobb, de még mindig rosszabb, mint a Windowsé. A különbség szabad szemmel is látható.
A macOS-hez készült szkennelőszoftverek nem kínálnak lehetőséget a dokumentumok fekete-fehér, csak szürkeárnyalatos vagy színes szkennelésére. A maximális felbontás 300 dpi. Az automatikus adagolóval nincs duplex beolvasási lehetőség. A macOS standard szkennelési segédprogramja lehetővé teszi a fekete-fehér szkennelést, de a PDF-fájl mérete túl nagy, 1,5-2 MB ahelyett, hogy oldalanként 150-200 KB lenne. A Windowshoz készült beolvasó segédprogram valamivel jobb, fekete-fehér beolvasást, valamint kétoldalas automatikus beolvasást kínál (ehhez csak fogjon egy köteg dokumentumot, fordítsa meg őket, és olvassa be újra, és máris minden oldal a megfelelő helyre kerül).
A lapolvasó automatikus adagolója minden egyes oldalon többször elakad. Ennek hatására a betűk egyes sorokban kitágulnak, míg máshol összezsugorodnak. Normál méretű szöveg esetén ez csak csúnya, de az olvashatóság nem szenved túl nagy csorbát. Az apró betűs szöveg akár el is tűnhet. Nem tudom, hogy ez az adagoló mechanikus hibája, vagy a puffer hiánya, vagy a meghajtó hibája.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15