Oldal frissítése

Vélemények: HP LaserJet M110we

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP LaserJet M110we témával kapcsolatban? Nálunk 65 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP LaserJet M110we termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP LaserJet M110we megvásárlása után te is írsz értékelést.
HP LaserJet M110we - Lézernyomtató
HP LaserJet M110we
Megszűnt
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: HP LaserJet M110we
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Hibás készüléket másnapra csrélték ! !
Gyors. korekt. és vásárlóbarát megoldás.
Nics. A hiba elmondása után hozzáértő megoldást választotta. !
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 07., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
Használtat semmiképp ne rendeljen senki, ugyanis toner nélkül érkezik a termék, pedig az alap tartozék, (mintha egy narancsnak csak a héját vennéd meg). Ugye a tonert tesz ki a termék árából 21 000 Ft-ot, maga a nyomtató értéke csupán 7000 Ft így "használt" termékként toner nélkül, de ugyan úgy elkérik a 28000 Ft-ot. Én úgy gondoltam hogy azért ennyire nem akarják átvágni az embert, és tényleg használt terméket és nem hiányos terméket fogok kapni, így vissza is küldtem.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 01. 20., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
Ha úgy működne, ahogyan kellene, akkor a 2010-es halhatatlan 1102-es helyettesítésére lenne alkalmas.
Az Airprint egy pszeudo airprint, HP+ nyomtató regisztráció nélkül nem tud semmit közvetlenül nyomtatni, vagy egyszer igen és 100-szor nem, még nem találtam meg, mi a kulcsa annak, hogy mikor működik.
Ha a nyomtató nincs az interneten, egyszerűen nem működik. Egy olyan raktárban volt rá szükségem, ahol nincs internet, légnyomtatással és szállítólevéllel. Sajnos, internet nélkül cseszheted.
A nyomtató regisztrálása a HP Smart rendszerrel munka, a kerék csak forog és forog, és ha nem regisztrál, akkor nem nyomtathat.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
egyszerű nyomtató
0 ×Jelentés
Tomáš, praha 4flag
Értékelve: 2023. 11. 02., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
a legrosszabb laserjet, amit valaha is tett, ha nem állítja át a telefon és a wifi ül 2,4ghz és egyenesen csatlakoztassa usb és nyomtatni valamit, amit lehet egyenesen vissza
NE VÁSÁRLJA MEG, hogy nem lehet beállítani nélkül wifi sáv 2.4 és még akkor is, ha az eredeti firmware van egy komoly beállítási hiba, ha egyszer elküldi, hogy nyomtatni valamit, ami nem illik megáll nyomtatás teljesen még a gyári visszaállítás és szakértő 3 óra hibaelhárítás után is az új firmware csak nem fog működni, akkor húzza ki az értékesítésből teljesen, és visszatéríti a pénzt
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 25., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
minőségi nyomtatás
jó ár
ez idáig semmi
0 ×Jelentés
Milan, Ludgeřoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 01., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
egy kicsit bonyolultabb az idősebbek számára, de miután feltöltötte az alkalmazást a telefonra, úgy működik, ahogy kell, és beolvas.
0 ×Jelentés
Richard Ross, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2023. 08. 25., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
Ez a nyomtató olyan rossz kritikát kapott, hogy kihívásnak tekintettem. És nem értem. Kicsomagolás után lehúztam a védőszalagot, bedugtam egy kábelt az aljzatba, és ennyi volt. Telepítettem az alkalmazást a telefonomra, és a doboz kinyitása után 10 perccel már nyomtattam is. Megértem, hogy az emberek nem mindig értenek a technológiához. ez óvodás szintű technika. A menü végigvezeti Önt a kezdeti beállításokon, nincs mit elrontani. Igen, ha eleve nem akarsz semmilyen kiegészítő szoftvert, akkor itt nem jutsz semmire. Csak le van kötve. Emellett online nyomtatónak tervezték - tehát ha ez az Ön felhasználási módja (azaz, hogy bárhol a lakásában legyen, ahol kényelmes - és ne korlátozza egy USB-kábel), akkor nincs miért aggódnia. Nagyon élvezem a visszatekintést a többi kritikával szemben: )
Tényleg apró
Gyorsan nyomtat
Szükség van HP szoftverre
0 ×Jelentés
Jan, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 08. 23., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
Ezt a nyomtatót a mérete miatt vettem, és mert csak fekete-fehérre van szükségem a számlák nyomtatásához. Egy olcsó kis lézernyomtatót kerestem wifivel, és ez megakadt a szemem. Szóval megijedtem a rossz vélemények, hogy olvastam, miután megvettem, és így írok itt tőlem jól működik. a telepítés egy kicsit tovább tartott a regisztráció stb. miatt. de az alkalmazás beindított, és azt kell mondanom, hogy király volt.
Olcsó
kicsi
Lézer
0 ×Jelentés
David, Samotiškyflag
Értékelve: 2023. 08. 13., változat: HP LaserJet M110we
Hitelesített vásárlás
Igazán apró lézernyomtató, egyszerű, csak fekete-fehérben nyomtat, de tökéletes.
Gyorsan nyomtat
Kicsi
csak fekete-fehérben nyomtat
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15