Oldal frissítése

Vélemények: HP 920 Ergonomic Wireless Mouse

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP 920 Ergonomic Wireless Mouse témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP 920 Ergonomic Wireless Mouse termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP 920 Ergonomic Wireless Mouse megvásárlása után te is írsz értékelést.
HP 920 Ergonomic Wireless Mouse - Egér
HP 920 Ergonomic Wireless Mouse
Raktáron > 5 db
32 690 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: HP 920 Ergonomic Wireless Mouse
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyszerű, és mindent teljesít, amit akartam tőle. Az én szolgálatomban ez a Logitech MX Vertical utódja - vagyis egy egér, talán egy kicsit nagyobb presztízzsel(? ) vagy csak egy hosszabb törzskönyvvel. A HP egere azonban több szempontból is jobb: a negyedik és az ötödik gomb (vissza és előre) egymás felett vannak és világosan elhatárolódnak, a logitechnél átfedik egymást, és nincs probléma a specifikációjukkal. az ököl elejétől kezdve (mielőtt megkapnád az ún. "a kézben"). Nem így a HP-nál - ott egyértelmű - nem kevered össze a gombokat. Teljesen jobb a hatodik gomb elhelyezkedése - a HP-n a hüvelykujj alatt van, míg a Logitech-en a panel tetején. A hatodik gomb a Windowsban alapértelmezés szerint az asztali gépkezelést hívja elő. A HP-nél ergonómiailag pont a hüvelykujjam alatt helyezkedik el - és nem igazolódott be a félelmem, hogy akarva-akaratlanul megnyomom. Egy hónap használat alatt egyszer sem fordult elő. A Logitechnél egyszer sem használtam a gombot - annyira hülye módon nem természetes, hogy eszembe sem jutott. (Én sem használom a HP-nál, mert nem dolgozom különböző felületekkel, és nem jut eszembe más gyorsbillentyű, de ha akarnám, ott van! - és azt hiszem, vannak olyanok, akik az összes gombot használják). Összességében örülök, hogy kikerültem a Logitech-csel kapcsolatos Stockholm-szindrómából - több egér és billentyűzet volt (és van) tőlük -, és jó néhányukkal (köztük az MX Verticalral) megszüntettem a bal oldali mikrokapcsolót. Én nem játszom, de igazából kéz helyett nagy mancsom van - és talán erősebb fogásom -, de az egérnek bírnia kell, nem bánok vele rosszul. Ismételten nem tartott sokáig (még az MX Anywhere-nél is volt néhány ingyenes "idéző", és kicserélték a mikrokapcsolókat). Két okot tudok felhozni arra, hogy a HP helyett a Logitechnél maradjak: De többféle egérmodellt gyártanak, és ezek egy Unifying vevőegységen keresztül működnek - de idővel úgyis BT-re váltottam. Másodszor, van egy alkalmazásuk, amely lehetővé teszi az egyes gombok funkcióinak beállítását. Egész pályafutásom során egyszer sem használtam, de az alkalmazás többször is bosszantott azzal, hogy havonta legalább egyszer folyamatosan új frissítés telepítését ajánlotta fel. A kibaszott egér egy fogyasztói termék, nem egy szerelmi márka, be akarom dugni és használni akarom - nem pedig kéthetente egy új szoftververzió telepítésével bíbelődni. Hogy a HP testre szabható-e és másképp vagy kifejezetten bármilyen alkalmazáshoz beállítható-e, nem tudom - nekem megfelel, mivel "out of the box". Csak remélem, hogy a HP jobb minőségű mikrokapcsolókat használ - amit egy hónap használat után alig tudok megmondani - csak az idő fogja megmondani.
egy további "kiságy", amely hasznos abban az esetben, ha nincs gélből készült csuklótámasszal ellátott párnád - ebben az esetben a kisujj szélét az asztal körül kell csoszogtatnod. Nem így - ez egy szép utazás.
a kiegészítő "kiságy" (gallér) könnyen levehető (okosan mágnesekhez rögzítve), így ha van egy karfával ellátott egérpad - vagy csak "anélkül" szeretné használni az egeret, akkor egy mozdulattal eltűnik, de egyébként szépen a helyén tartja és gördíti a kezét az asztalon keresztül.
ofiko egérrel három számítógépet, és csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül, vagy saját vezeték nélküli vevővel rendelkezik az USB-porthoz. Az alsó oldalon van egy kapcsoló, amely úgy tesz, mintha képes lenne váltani a vevő vagy a BT1 vagy BT2 között. Az egeret csak két számítógéppel használom (mindkettő BT-n keresztül), így fogalmam sincs, hogy a harmadik pozíció is lehetővé teszi-e a BT-t, vagy az egyik USB-portot le kell zárni egy vevővel. A konkurencia 3x BT-t tud csinálni, itt nem tudom - ahogy írom, nem próbáltam. Tehát mínusz egy icipicit, és csak tényleg csak talán. Talán 3x BT is. Nem tudom.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10