Oldal frissítése

Vélemények: HP 250 8A5C9EA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) HP 250 8A5C9EA témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) HP 250 8A5C9EA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) HP 250 8A5C9EA megvásárlása után te is írsz értékelést.
HP 250 8A5C9EA - Laptop
HP 250 8A5C9EA
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 19., változat: HP 250 8A5C9EA
Hitelesített vásárlás
Szép formaterv
A leírással ellentétben a billentyűzet NEM háttérvilágításos
A leírással ellentétben a billentyűzetkiosztás NEM magyar (És ezt fontos lenne tisztázni: nem csak attól lesz a billentyűzetkiosztás magyar, mert a magyar karakterkészlet betűi vannak a gombokra nyomva. Hanem attól IS, hogy a billentyűk pozíciója a magyar betűkészletnek megfelelő. (A hosszú í nincs a bal shift mellett, hanem a Space mellé van odaszorítva. - Így nem lehet magyarul gépelni!)
Kizárólag ethernet+dokkolóval telepíthető a windows rendesen, mert sem a Win11, sem a Win10 telepítő által tartalmazott ALAP Wifi driver nem komptibilis a hardverrel, tehát az operációs rendszert és annak frissítéseit nem lehet Wifin keresztül telepíteni erre a laptopra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20